Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

so far so good, vjerojatno jos jedan udar dole i to bi bilo to, a u meduvremenu da se malo odmorite, gledajte ovo koji uvod: Legendery croatian duo

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/jpms-head-quant-back-startling-warning-probability-bear-market-50

Ovo je grdo.

Moramo novu analizu napraviti.

kakav dan, gadno je biti bull u bear marketu, pa i par dana:)
ja ostavljam long preko noci

Yes, stocks had a rough time most recently, and some of the tactical indicators, such as Bull-Bear at -16 which is at the bottom of its trading range, argue for a short-term respite. Clearly, equities are unlikely to keep falling in a straight line, with periodic rebounds likely. However, we believe that one should be using any bounces as selling opportunities.

Ostavljam i ja.

Svi su indikatori u velikom oversoldu. Nafta bi mogla isto napraviti odbijanac.
Sutra JPM objavljue rezultate, ako budu dobri, evo nas brzo nazad.

ovaj long cu utopiti na 1960 i to ce biti pravi posao

ljudi laku noc svima, umorio me ovaj dan, malloy drago mi je da si se vratio, konacno je ovaj topic kvalitetan i konstruktivan samo nastavite tako decki

maloy pozdrav, kako ide futures?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sutra JPM objavljuje rezultate, prije otvorenja tržišta.
Yen bi morao malo oslabiti, ako očekujemo da indeksi krenu rasti.

Mislim da je sve previše brzo palo, bez ikakvog odbijanja.
Naglo se smanjuju izgledi da će FED ubrzo dignuti kamatu, a sutra Bullard ima govor, isto prije otvaranja tržišta. Ako i indirektno potvrdi da će FED biti “ovisan o indeksima” kreće preokret. Ne bi bio prvi put da se to dogodi.

Pogledaj na grafu, dolje je High Low omjer na SP 500. Ekstremno očitanje. Ima dovoljno prostora za nekih 3 posto odbijanac. ES futures na 1935-40, Dow futures 16500-16600.

Pozdrav.

Trebao sam i prije prijeći na njih. Bio si u pravu, totalno su zakon.

ok,,TNA cca 40 se moze probat ,,cini se da se slaze sa russ malo ispod 1000 ,ha. stopovi se moraju izbit 🙂

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ok, ako zbilja imate argumente, mogu mrvicu bulla ostaviti, ali pazite, ako sutra zatvori dan u crvenom , to znaci da se “raspao” dnevni Graf.

Prelazimo na tjedni u tom slučaju.

Pozdrav.

Trebao sam i prije prijeći na njih. Bio si u pravu, totalno su zakon.
[/quote] yes..malo cemo o strategiji ovih dana. i wise… se moze ukljuciti ,bok za danas

New Report

Close