Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ok, long 1912, treci dan zaredom isti obrazac ponasanja, gap up na otvarnju, low sredinom dana i bounce up pred kraj, nikad do high-a tokom dana, ali dovoljno da se u zelenom zavrsi, analogijom TP 1925-1930 vise nego odlicno za ovaj trade ako se ostvari, slab je bull i ovaj odbijanac, choppy market, da nema FANG reporta brzo ne bi mu davao preveike sanse za konacni target 1960-1980, ovako ta opcija mi je jos otvorena

ok, long 1912, treci dan zaredom isti obrazac ponasanja, gap up na otvarnju, low sredinom dana i bounce up pred kraj, nikad do high-a tokom dana, ali dovoljno da se u zelenom zavrsi, analogijom TP 1925-1930 vise nego odlicno za ovaj trade ako se ostvari, slab je bull i ovaj odbijanac, choppy market, da nema FANG reporta brzo ne bi mu davao preveike sanse za konacni target 1960-1980, ovako ta opcija mi je jos otvorena

Jako zaheban odbijanac….
Jesmo li imali u skorijoj povijesti nešto slično?

ok, ode, sl 1903

Ide opet testirati 1900?

Ide opet testirati 1900?

da, ajde da vidimo ima li snage za proboj ili se odbija

Ide opet testirati 1900?

[/quote]

Ja bi se uvijek kladio na bull na razini 1900.

U koliko Sati je satlement price za naftu danas?

Ide opet testirati 1900?

[/quote]

Ja bi se uvijek kladio na bull na razini 1900.
[/quote]

Na sp500 1900. Ne futursi…

russ 1014 long

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jos nista izgleda..11.2 sell stop

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

isto in, long 1896

Stavio sam si alert na spx na 1902 ako dodje.
Pa cemo se ukrcati u long.

Mislim, mogu oni podivljati i nastaviti rušiti Index ali onda su sjebali tehničku analizu.
Pa sad da vidimo.

New Report

Close