Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

suzdrzan za indexe YM 16500 cekam pravi proboj . naftu uhvatio 0.80 $ u longu i to ej to za danas ,

mislim da si dobro pogodio s naftom, vidim jos sutra pa se pridruzim u long poziciji, pricekat cu api

ja sam vani s 50 % pozicije na 1929, preriskantno mi je ostati over night u long-u s 35% ukupnog portfolia, treutno 17% in long, ulazna 1916

ok, ja ostajem sa 33% u bullu
samo TNA

bio pun…ljudi…profit-taking 1901-33…još 12 td-a …ima vremena

šort 1944 f…idite u mp3 i pboc i export…i drugi gap up zaredom lol

-1939…hebo vas gap up lol

dobro je, tko bi rekao
ovog sam se bojao sinoc, ali podaci ugodno iznenadili
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/china-trade-balance-surges-exports-surprise-upside

šort 1944 f…idite u mp3 i pboc i export…i drugi gap up zaredom lol

i unatoc tome shangai -2.5%, mogu misliti koliki bi pad tek bio da je trade balance data bila losa, BOJ-a spaspila stvar za bullse sinoc, nikkei + 2.8%

dobro zboriš…fino su popustili 1933 i 30,69 f oil…oh yeah

@Mr.ja sam very short term bullish…ti?
Danas ću biti turbo aktivan…pa se neću javljati…rasturi mi konc…ajde…pozz

@Mr.ja sam very short term bullish…ti?
Danas ću biti turbo aktivan…pa se neću javljati…rasturi mi konc…ajde…pozz

likewise, ovaj tjedan ce biti jos choppy market, nafta je vrlo blizu short term bottoma, earnignsi banaka mislim da nece biti dobri, ali vrlo brzo nas ceka rally nafte na razine 34-35 i fang izvjestaj (18-25) to ce sigurno nositi market gore, target oko 1980-1990 spx futures, poslije toga cemo imati proboj nafte ispod 30 i spx-a na razine low 1800

ovo gore je generalno sta mislim kako ce se odvijati ovaj bounce back na razine od 50% fib, sto ne znaci kako dobivamo data i kako se graf razvija, da ne treba svakodnevno preispitati poziciju i misljenje,

out spx fut 1943, vrhunski ispalo, trazim ulaz opet na low 1930

New Report

Close