treci put se odbija od 1930, overbought trenutno bio, izgledalo mi kao dobra prilika za kratkotrajan short poziciju, napeto je tigre, s obje strane, po meni nemamo jos jasan trend, ako probije 1930 naravno da se prikljucim, za sada oprezno, zavorio long od jucer s profitom, nadam se da ce i tako biti s ovom trenutnom short pozicijom
[/quote]
1934,5
[/quote]
evo izasao iz
XIV na 21,75
TNA na 49.90
udem ponovo malo kasnije…
treci put se odbija od 1930, overbought trenutno bio, izgledalo mi kao dobra prilika za kratkotrajan short poziciju, napeto je tigre, s obje strane, po meni nemamo jos jasan trend, ako probije 1930 naravno da se prikljucim, za sada oprezno, zavorio long od jucer s profitom, nadam se da ce i tako biti s ovom trenutnom short pozicijom
[/quote]
1934,5
[/quote]
evo izasao iz
XIV na 21,75
TNA na 49.90
udem ponovo malo kasnije…
[/quote]
vratio se u XIV na 21.7
evo sad se ukljucujem russ 39,6 long
evo sad se ukljucujem russ 39,6 long
pogledajte FCX cijena vracena u 2000 god ,jebate
i gledaj ode stvarn on na 1914 u 17:30, umjesto u 14-15 h kako sam mislio,precijenio sam da mogu biti precizan na isti nacnin kada sam na dnevnom poslu i kada samo u miru radim trade, uglavnom evo i nafte na 30.17 kao sto sam mislio, lose odigrano, pogodio me i sl na 1923 na long poziciju 1927, trebao sam samo ostati u shortu i amen, koji market,
long ponovno na 1916 ovaj put big bet i,n 35 %.
nafta na meti ,indexe ostavljam za sad
ja sam morao odrezati XIV sa nekim minusom i usao u TZA.
ako uhvatim koji dolar , ja sretan…
jbg.
ja sam u cashu.
brljao sam nesto cijeli dan i na kraju mali minus.
sad sam 100 % cash
planiram prije bull runa uci
yadnjih pol sata