Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

zasto ne zelis biti u odbijancu?

treci put se odbija od 1930, overbought trenutno bio, izgledalo mi kao dobra prilika za kratkotrajan short poziciju, napeto je tigre, s obje strane, po meni nemamo jos jasan trend, ako probije 1930 naravno da se prikljucim, za sada oprezno, zavorio long od jucer s profitom, nadam se da ce i tako biti s ovom trenutnom short pozicijom
[/quote]

1934,5

[/quote]

evo izasao iz
XIV na 21,75
TNA na 49.90

udem ponovo malo kasnije…

zasto ne zelis biti u odbijancu?

treci put se odbija od 1930, overbought trenutno bio, izgledalo mi kao dobra prilika za kratkotrajan short poziciju, napeto je tigre, s obje strane, po meni nemamo jos jasan trend, ako probije 1930 naravno da se prikljucim, za sada oprezno, zavorio long od jucer s profitom, nadam se da ce i tako biti s ovom trenutnom short pozicijom
[/quote]

1934,5

[/quote]

evo izasao iz
XIV na 21,75
TNA na 49.90

udem ponovo malo kasnije…
[/quote]

vratio se u XIV na 21.7

long 1927

evo sad se ukljucujem russ 39,6 long

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja sam morao odrezati XIV sa nekim minusom i usao u TZA.
ako uhvatim koji dolar , ja sretan…

jbg.

evo sad se ukljucujem russ 39,6 long
35,6 stop prvi danas

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pogledajte FCX cijena vracena u 2000 god ,jebate

i gledaj ode stvarn on na 1914 u 17:30, umjesto u 14-15 h kako sam mislio,precijenio sam da mogu biti precizan na isti nacnin kada sam na dnevnom poslu i kada samo u miru radim trade, uglavnom evo i nafte na 30.17 kao sto sam mislio, lose odigrano, pogodio me i sl na 1923 na long poziciju 1927, trebao sam samo ostati u shortu i amen, koji market,

long ponovno na 1916 ovaj put big bet i,n 35 %.

nafta na meti ,indexe ostavljam za sad

ja sam morao odrezati XIV sa nekim minusom i usao u TZA.
ako uhvatim koji dolar , ja sretan…

jbg.

xiv 21,73…D…strpljenja malo više…ne daj Jenkijima centa lol…sad došao…posao

ja sam u cashu.
brljao sam nesto cijeli dan i na kraju mali minus.

sad sam 100 % cash

planiram prije bull runa uci
yadnjih pol sata

ja mislim da bull odbijanac nije gotov.
vasa misljenja?

New Report

Close