Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

sto cemo sa naftom? over totalni

Ja sam sa zadnjom lovom ušao u uwti na 2.30
Jbg, ja volim naftu….
+750 uwti na 2.3
🙂

folksi…dosta je bilo snježnih radosti…oh boy
long 1901 fut….ajde…umoran od puta…'noć

welcome back phile

thx @Mr….dva tjedna snježnog show time-a…kad već časte Jenkiji (mislim na prošlu god.)
nego…Tom kao…deja vu ’08 lol…2081…pa silvestrovo…dan D…,a znaju izabrati dan
ahahahahhahahahahaha…l’noć…zaboravio se isključiti

Jbg, ja volim naftu….
+750 uwti na 2.3
🙂
[/quote]

gledam razinu 30.1 -30.2 za long, trebala bi ova psiholoska barijera biti testirana danas ili sutra i onda run up na dobar eia izvjestaj u cet

Jbg, ja volim naftu….
+750 uwti na 2.3
🙂
[/quote]

gledam razinu 30.1 -30.2 za long, trebala bi ova psiholoska barijera biti testirana danas ili sutra i onda run up na dobar eia izvjestaj u cet
[/quote]

Hm… Dobro zvuci kao plan.
Bilo bi idealno kad bi odbijanac (glavni udar prema gore) na indexima završio do četvrtka pa da se sredstva oslobode za naftu.

Inace su te okrugle brojke support i resistance na comoditisima.

long 1906, tp 1930 sutra

ja sam out, spx fut 1925, vjerojatno prerano, ali mi se ne svida triple top na 1928

short 1930, sl 1936, tp 1914 do otvaranja amera

zasto ne zelis biti u odbijancu?

treci put se odbija od 1930, overbought trenutno bio, izgledalo mi kao dobra prilika za kratkotrajan short poziciju, napeto je tigre, s obje strane, po meni nemamo jos jasan trend, ako probije 1930 naravno da se prikljucim, za sada oprezno, zavorio long od jucer s profitom, nadam se da ce i tako biti s ovom trenutnom short pozicijom

takoder spx je dobio snage zato sto je nafta napravila turnaround, skeptik sam prema istom, smatram da ce re-visit low vrlo blizu 30 danas tokom dana ili sutra, ako grijesim sl mi je blizu

treci put se odbija od 1930, overbought trenutno bio, izgledalo mi kao dobra prilika za kratkotrajan short poziciju, napeto je tigre, s obje strane, po meni nemamo jos jasan trend, ako probije 1930 naravno da se prikljucim, za sada oprezno, zavorio long od jucer s profitom, nadam se da ce i tako biti s ovom trenutnom short pozicijom
[/quote]

1934,5

[/quote]

1934,5

[/quote]

aktiviro se sl, probilo sa snagom, zaheb.

New Report

Close