Ok, to je točno sto se tiče ETFova.
Ali TNA pokazuje potencijal odbijanja do max 55
Sto je jedva 20% ako se odbije od 45
Ps. Naravno da je ovo u slučaju da SP500 krene zbilja u odbijanac.
[/quote]TZA jednostavno drzati do cca 75 $ za pocetak
[/quote]
u slucaju odbijanja i moj target je tu na razini rasta 5-6% indexa na 1980-1990, sto ti otprilike dode na isto kod tna 55, slazem se da je mozda i najbolja taktika kupiti bear i jednostavno drzati, ali ne mislim da ce tza na te razine u ovoj rundi, mora se odbiti, da bi slijedeci leg down bio dublji i jaci
[/quote]
u slucaju odbijanja i moj target je tu na razini rasta 5-6% indexa na 1980-1990, sto ti otprilike dode na isto kod tna 55, slazem se da je mozda i najbolja taktika kupiti bear i jednostavno drzati, ali ne mislim da ce tza na te razine u ovoj rundi, mora se odbiti, da bi slijedeci leg down bio dublji i jaci
[/quote]
Ja isto mislim da ide odbijanac.
Dobre su šanse da se odbije. Barem po grafu.
Čak bi moglo sutra u drugom dijelu dana krenuti, tako da treba dobro vrebati na 1900 za ulaz u bull.
Opasnost je jedino kina koja moze u bilo kojem trenutku potegnuti -20% na indeksu i onda smo u banani.
Dakle, sto smo onda rekli za bull ? Kaj je najbrže u ovom odbijancu?
slazem se da je tna-tza najbolja opcija, osim ako ne zelis se probati igrati s opcijama, kina – 5,5%, futuresi + 0.20%. za sada jaka potpora na razinama oko 1900, da vidimo oce li izdrzati i kad ameri otvore
[/quote]
[/quote]
Ja isto mislim da ide odbijanac.
Dobre su šanse da se odbije. Barem po grafu.
Čak bi moglo sutra u drugom dijelu dana krenuti, tako da treba dobro vrebati na 1900 za ulaz u bull.
Opasnost je jedino kina koja moze u bilo kojem trenutku potegnuti -20% na indeksu i onda smo u banani.
Dakle, sto smo onda rekli za bull ? Kaj je najbrže u ovom odbijancu?
[/quote]TNA ,TECL,TQQQ
Zašto to?
Pa neće se trend promjeniti.
[/quote]
out 1927.
samo privremeno, ocekujem testiranje razine 1900 opet, long je prica ovaj tjedan
hm, sad vec nisam siguran bi li ulazio long, triple top na 1928 futuresi, cekam proboj , pa se ukljucim u rally, za sada 100 cash, razmisljam long gold, po meni ima prostoro na 1190, prije pada
hm, sad vec nisam siguran bi li ulazio long, triple top na 1928 futuresi, cekam proboj , pa se ukljucim u rally, za sada 100 cash, razmisljam long gold, po meni ima prostoro na 1190, prije pada
ja jos drzim XIV, TZA i Yang
https://www.mcoscillator.com/learning_center/weekly_chart/stock_market_committed_to_2008_scenario/
zanimljiv osvrt daje mcClellan, spx chart kao 2008, mid janurary pause , sideways, pa opet zaron, nema odbijanja na gore.
@inverter
za zlato, imas na njegovoj stranici, a kako je ipak numero uno gold timer treba uzeti u obzir, takoder target 1190 do kraja mjeseca
jel ide odbijanac?
sp500 na 1901
ja sam usao u bull.
TNA na 47.5
XIV na 19
sad pomozi Boze….
🙂