Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

jeste razmisljali o YANGu ?
bear china etf x3

jeste razmisljali o YANGu ?
bear china etf x3

iskreno ja nisam, ne bi trgovao china market, pod jedan ne radi se o slobodnom marketu nego istim upravlja komunisticka partija i nemam nikakvog interesa ulagati pare na trzsitu di se zakonom zabranjuje prodaja dionica, shortanje i gdje mozes ocekivati na svaki znak pucanja bubbla intervenciju drzave od 20 mlrd dolara, kao sto je ovaj tjedan.

ja okrenuo jos jedan krug shorta, out sada na 1942, vrijeme polako da razmisljamo o longu, volio bi jos jednom vidjeti testiranje razina 1930 i odbijanje , nakon cega bi usao unutra na par dana radi odbijanca.

ok, ajmo opet, short 1950, sl 1954

nista od ovog zadnjeg trejda, strong job report

ok, ajmo opet, short 1950, sl 1954

preblizu sl, steta, ista stvar kao i kod tebe inverter sinoc, pogodimo trade, preblizu nam sl

long i treba blizu stop..

silver -gold gledam ,fali jos finalno zakucavanje ..12-13 slv-980 gold

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prodao dwti na 280
kupljen na 268

sadd sam uzeo TNA na 51.2

prodao dwti na 280
kupljen na 268

sadd sam uzeo TNA na 51.2

out na 51.4
ne ide ovo

uzeo dwti na 260
ako dode idem van na 280

long spx 1920,. neka stoji do krjaja slijedeceg tjedna, bez sl, 15 %in

Zašto to?
Pa neće se trend promjeniti.

Zašto to?
Pa neće se trend promjeniti.
[/quote]

po meni short term bottom je vrlo blizu, 1910, eventualno jos 1900 u pon, prva moja analiza sto sam napravio prijed tjedan, kada sam govorio da je moguca opcija odbijanja od 1980 do 2020, pa zaron do 1900, mi govori da bi trebali najkasnije od utorka imati countertrend, ovo je bio prekrasan tjedan, za mene osobno 44 % plusa, indexi su u 8 radnih dana s 2070 zavrsili na 1910, treba i medi malo predaha, ti vidis jos mogucnosti pada pravocrtno i do kojih razina?

New Report

Close