Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

kakvo otvaranje, spx -1.6, nafta -4,7 %, ovaj put medo misli za ozbiljno, spx od 2070 do 1950 u jednom komadu, takoder long spx 1951.5

kakvo otvaranje, spx -1.6, nafta -4,7 %, ovaj put medo misli za ozbiljno, spx od 2070 do 1950 u jednom komadu, takoder long spx 1951.5

sl 1947, e dugo mi je trajao ovaj bull:):)

[/quote]

Medvjedi se bacaju kroz prozor, dok bikovi idu po stepenicama.
Kinezi nisu normalni, lupaju -7% svaki dan.

evo ovako ekipa, zatvorio 50 % na futuresima 1996.
razvoj dogadaja po meni:
prva opcija pad na 1980, odbijanac do 2020, propadanje do 1900
druga opcija odmah direktan pad na razine 1950, konsolidacija, pad na 1860, ovu smatram za vjerojatniju

ovaj pad ide najmanje do 1900, iako mejt ima agresivniji target nego ja na 1840, pazite se na long side, mislim da je prerano za hvatanje padajucih nozeva, spx mora napraviti rebound, za sada mi to najizglednije izgleda u tjednu kada ce FANG imati earningse (18-25), ajmo prvo pricekati kapitulaciju bullsa prije nego sto okrenemo long, da nam se ne dogodi aug 24, ili ako cete long , sl mora biti tight, mislim da sam uhvatio sta je razlog zasto nisu pustili market u crash u 9 mjesecu, nego su imali onaj epic bull run u 10, a to je bespoke tranche opportunity, ne mogu vjerovati da mi je tada u 10 ovaj podatak promaknu, BTO je isti vrag kao i CDO u 2008, banke su ga bile pune, ovaj out su pametnije odigrale i nisu dopustile mogucnost shorta istog instrumenta, samo su trebale vremena da ga se rijese, procitajte ovo ekipa

Bespoke portfolios can have very different default correlation characteristics from credit indices with similar distributions of riskiness. Bespoke portfolios almost invariably have numbers of reference securities similar to those of the major credit indices – 100 to 125 reference securities – but bespoke portfolios can include reference securities that have highly correlated default probabilities, either because they are issued by different subsidiaries of the same parent company, because they include closely related but separate companies, or because the bespoke portfolios include much higher concentrations in single industries than occurs in credit indices.[4] Determining the fair default correlations for a bespoke portfolio can be very difficult. The chart on the right shows that differences in correlation can greatly change the probability distribution of defaults and thus change the fair value of any given CDO tranche linked to a particular portfolio.

Initially, bespoke portfolios referenced in most synthetic CDOs were static, meaning that the list of reference securities would change only because of default, because of a succession event, or because of the disappearance of a reference security or its issuer. From 2004 onwards, managed transactions were also issued. Managed bespoke portfolios are those where a third party investment manager is appointed to select the bespoke portfolio but also to buy and sell the underlying reference securities to exploit trading opportunities or avoid credit losses.[2]

[/quote]isto s/l odmah.. 1062 russ jos jedan long pokusaj

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

euro dobar..out

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

utrcao sam u TNA na 53 ravno.

molim se Manituu za kisu i barem 1 USD odbijanca

🙂

pozdrav momci…
šta ćemo s naftom?
jel još uvijek prerano za ulazak?

pozdrav momci…
šta ćemo s naftom?

po onome sto ja vidim , imamo proboj necklinea na nafti.
target cca 18-20.
jedino ako je fake proboj … ne bi se zezao sa jacim ulazima na nafti dok idioti kinezi padaju po -7% dnevno.

short spx futures 1949
ja sam dugo cekao naftu na ovim razinama 32-33 za long, ali bi se suzdrzao jos od ulaska u poziciju

pozdrav momci…
šta ćemo s naftom?

po onome sto ja vidim , imamo proboj necklinea na nafti.
target cca 18-20.
jedino ako je fake proboj … ne bi se zezao sa jacim ulazima na nafti dok idioti kinezi padaju po -7% dnevno.

[/quote]

mislim , mozes uci spekulativno na odbijance ali ne preporucujem ostajanje preko noci.
tko moze garantirati da kinezi opet sutra nece imati -7% ???

utrcao sam u TNA na 53 ravno.

molim se Manituu za kisu i barem 1 USD odbijanca

🙂

– TNA na 54.2 (ovo je dobro ispalo)

+ TZA na 52.2

New Report

Close