Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

thx, nema veze, bit ce jos prilike na short strani kao u prici, vazno da gadamo mid trend, ovo bi nam svima mogla biti najbolja godina, bear market, ako smo na pravoj strani, puno brze daje velike postotke , jeste pogledali ovaj mejt trading sistem i kako vam se cini? dao je target spx-a 1840 u ovom mjesecu

thx, nema veze, bit ce jos prilike na short strani kao u prici, vazno da gadamo mid trend, ovo bi nam svima mogla biti najbolja godina, bear market, ako smo na pravoj strani, puno brze daje velike postotke , jeste pogledali ovaj mejt trading sistem i kako vam se cini? dao je target spx-a 1840 u ovom mjesecu

pokusati cu izaci iz TZA na 51.99

di je link za mejt sistem?

[/quote]

malo sam skretio tza na 50.1 zbog dobrog izvjestaja adp . 257k ? wtf

[/quote]

[/quote]

svi izvjestaji bolji od ocekivanih.
bear out.
+ XIV na 23 – kladim se protiv VIXa

[/quote]

[/quote]

svi izvjestaji bolji od ocekivanih.
bear out.
+ XIV na 23 – kladim se protiv VIXa
[/quote]

Prodao XIV Na 23.8
Kupio TZA na 49.15

Uwti +3.2

Wise, De molim te pogledaj ovaj inventory drop.
Mislim da se treba ukrcati u naftu.

Uwti +3.2

vidio tigre, rekao sam ti ranije da je API ukazao da ce biti drop, EIA potvrdila i da je unatoc tome nafta zavrsila u minisu, zato sam jucer utvrdio da je slomljena, da ima imalo bullish snage u njoj na ovakav drop bi otisla 5% gore, jos uvijek sam misljenja da treba cekati 32-33, strpljenja tigre,
ADP je slicni kao API kod nafte, dosta neprecizan, izrazito bullish brojka, ovo nije bullish za stock market, mama yellen gleda job market i to joj je glavno opravdanje za dizanje kamate , jak job market ne znaci nista dok place ne pocnu rasti.
svaki run prema gore, po mom misljenju treba iskoristit za re-open short pozicije

+ short spx futures 1991

Uwti +3.2

vidio tigre, rekao sam ti ranije da je API ukazao da ce biti drop, EIA potvrdila i da je unatoc tome nafta zavrsila u minisu, zato sam jucer utvrdio da je slomljena, da ima imalo bullish snage u njoj na ovakav drop bi otisla 5% gore, jos uvijek sam misljenja da treba cekati 32-33, strpljenja tigre,
ADP je slicni kao API kod nafte, dosta neprecizan, izrazito bullish brojka, ovo nije bullish za stock market, mama yellen gleda job market i to joj je glavno opravdanje za dizanje kamate , jak job market ne znaci nista dok place ne pocnu rasti.
svaki run prema gore, po mom misljenju treba iskoristit za re-open short pozicije
[/quote]

Dobro, ja cu se probati iskrcati iz uwti na 3.5
Za to bi trebalo imati snage

TZA out na 49.95

Sav bear otišao.

+ short spx futures 1991

out 1975, dosta mi burze za danas, dobar dan, vidimo se sutra decki, poz

+ short spx futures 1991

out 1975, dosta mi burze za danas, dobar dan, vidimo se sutra decki, poz
[/quote]to je posao,,ja sam rano u akciji…long russ ,lovit 5-6 bodova

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close