Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

vrebam ulaz u faz na 42.5
neki gap je tu

ja sam tokom dana dodao jos 20 % shorta na 2010 spx futures, uvjeren sam da ce market vrlo brzo zaroniti ispod 1900 i ne zelim ostati van pozicije kad se to dogodi, nafta se slomila danas

Ušao u afteru u TZA na 47.5
Nije FAZ dojahao do 42.7 ili 42.5

Ono od popodne sve prodao.

Wise, pazi na 4h Graf na spx. Opasan je.
Iako 1h daje signal za pad.

idemo short brzo, iznad 2000 na futuresima, tp 1980 i ako sam u krivu i okrene gore, trebao bi testirati low od jucer

tigre ako moze spx povuci na razine 2025-2030, futuresi na 2020 idem opet all in
[/quote]

ok, ali nekako je klimava situacija.
ne mice se ni gore ni dole
[/quote]

vani, spx futures 1985

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/us-equity-futures-plunge-after-china-dumps-yuan

kina, nafta, sirovine, emergin markets, housing, PMI, ISM, fed atlanta forecast za rast gdp u 4 q na 0.7, spusten forecast za earningse, aapl, nastavite niz samo ovaj tjedan, ovolika kolicina losih makro i mikro ekonomskih vijesti u samo jednom tjednu mora uzrokovati mini crash, spx nema sta vise raditi na ovim razinama

Ja držim svoje bearove.

Vrebam naftu long prije izvještaja danas.

usao ponovo daytrade na 1983 short, waterfall, drzi, ode ovo do 1900 do kraja slijedeceg tjedna

tige pogledaj film the big short, tek izasao, najbolji uvid u krizu 2008 i sta je sve main stream napravio s cdo, odlican

tige pogledaj film the big short, tek izasao, najbolji uvid u krizu 2008 i sta je sve main stream napravio s cdo, odlican

Ok. Ako imas link za YouTube ?

Ps. Dionice danas probijaju H&S neckline.
Ići ce jedan testni odozdol, dakle mali odbijanac.

Ja držim svoje bearove.

Vrebam naftu long prije izvještaja danas.

ja cu long naftu na razinama 32-33, kad sam rekao da se nafta slomila jucer, mislio sam unatoc bullish api report-u, -5.6. mil, zavrsila u debelom minusu, ovaj api report ako ga potvrdi EIA bit ce najpozitivniji za bullse u zadnje vrijeme, unatoc tome, eto je danas 35, po meni mora testirati razine 32-33 i od njih se odbiti, prije nego sto se trend preokrene

Ok. Ako imas link za YouTube ?

Ps. Dionice danas probijaju H&S neckline.
Ići ce jedan testni odozdol, dakle mali odbijanac.

[/quote]

igrani je film, nije dokumentarac
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1593618969/?ref_=tt_ov_vi

idemo short brzo, iznad 2000 na futuresima, tp 1980 i ako sam u krivu i okrene gore, trebao bi testirati low od jucer

tigre ako moze spx povuci na razine 2025-2030, futuresi na 2020 idem opet all in
[/quote]

ok, ali nekako je klimava situacija.
ne mice se ni gore ni dole
[/quote]

vani, spx futures 1985
[/quote] to je posao ..propustio sam taj dio.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close