evo ovako ekipa, zatvorio 50 % na futuresima 1996.
razvoj dogadaja po meni:
prva opcija pad na 1980, odbijanac do 2020, propadanje do 1900
druga opcija odmah direktan pad na razine 1950, konsolidacija, pad na 1860, ovu smatram za vjerojatniju
ja sam za opciju sa odbijancem cisto zato sto se padajuci klin mora malo testirati odozdol.
drugi argument je – vidite da je nafta u plusu, hoce gore…
ovaj naftni odbijanac bi trebao zavrsiti u srijedu kad ide novi report koji ce vjerojatno biti koma.
[/quote]
ipaj je prva opcija, jucer dno na 1980, danas top na 2017, samo se krece puno brze nego sto sam ocekivao, treba odraditi pad na 1900 prije onog tjedna u 1 (18-25) kada googl, fb, msft, amzn imaju earningse sto ce biti tradicionalno bullish
evo ovako ekipa, zatvorio 50 % na futuresima 1996.
razvoj dogadaja po meni:
prva opcija pad na 1980, odbijanac do 2020, propadanje do 1900
druga opcija odmah direktan pad na razine 1950, konsolidacija, pad na 1860, ovu smatram za vjerojatniju
ja sam za opciju sa odbijancem cisto zato sto se padajuci klin mora malo testirati odozdol.
drugi argument je – vidite da je nafta u plusu, hoce gore…
ovaj naftni odbijanac bi trebao zavrsiti u srijedu kad ide novi report koji ce vjerojatno biti koma.
[/quote]
ipaj je prva opcija, jucer dno na 1980, danas top na 2017, samo se krece puno brze nego sto sam ocekivao, treba odraditi pad na 1900 prije onog tjedna u 1 (18-25) kada googl, fb, msft, amzn imaju earningse sto ce biti tradicionalno bullish
[/quote]
sta cemo onda napraviti sad?
ja sam izasao iz svega osim uwti.
idemo short brzo, iznad 2000 na futuresima, tp 1980 i ako sam u krivu i okrene gore, trebao bi testirati low od jucer
iako ovu razinu od 1980 algosi brane, vidi kako ga je tyler secirao jucer, hourly,weekly macd bearish do bola, mislim da nece ista izdrzati u slijedecim naletima bearsa
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-04/close-market-ripple-which-stopped-stocks-tumbling-1101-am
“A record number of companies (25) in the Consumer Discretionary sector have issued negative EPS guidance for Q4.” … http://www.factset.com/websitefiles/PDFs/guidance/guidance_1.4.16
idemo short brzo, iznad 2000 na futuresima, tp 1980 i ako sam u krivu i okrene gore, trebao bi testirati low od jucer
tigre ako moze spx povuci na razine 2025-2030, futuresi na 2020 idem opet all in
tigre ako moze spx povuci na razine 2025-2030, futuresi na 2020 idem opet all in
[/quote]
ok, ali nekako je klimava situacija.
ne mice se ni gore ni dole
[/quote]
ok, ali nekako je klimava situacija.
ne mice se ni gore ni dole
[/quote]
nekad nije ni lose preakociti dan ako nemas jasan signal, moja logika, mid-long term bearish, pa ako i krivo procjenim ulaz, kao sto sam i napravio u dva navrata u zadnjih 4 mjeseca, jednostavno hold, sto je za sad funkcioniralo odlicno, imao sam katastrofalnu procjenu u 10 mjesecu i ulaz na 2050-2060 i run spx-a do 2110 poslije, samo strpljenja i zatvorio trade i taj u plusu
i prati tko mejt forecast i njegov sustav, prosle godine je tio imao 90% tocnih prognoza
https://www.youtube.com/channel/UCGpNumFwJwCcSjDGF8zH8Xg
ja cekanje jos za indexe..malo euro long 6E 1.0770