Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ima li Netko dobar Graf sa Elliot wave countom ?

weekend update

ako ti ista pomaze, ja sam sad koncentriran na wedge koji se razvija ako povucec gonju crtu od vrhova 2107,2072 i 2051 sto je zavrsna bila u pet na futuresima, a donju crtu od 2007,1993 i ako je tocan ovaj razvoj idemo opet prema 1980, s tim da smo u pet imali fake breakout prema up, danas vazan dan, ove razine se odnose na futurese.

sad kad smo ove godine imali xmas rally, umjesto santa rally-a sto se kine i nafte tice nastavljamo po starom
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-28/something-just-snapped-again-china

sad kad smo ove godine imali xmas rally, umjesto santa rally-a sto se kine i nafte tice nastavljamo po starom
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-28/something-just-snapped-again-china

Ova mi se čini nekako dobra.
http://www.fxstreet.com/analysis/technically-speaking-/2015/12/24/

weekend update

ako ti ista pomaze, ja sam sad koncentriran na wedge koji se razvija ako povucec gonju crtu od vrhova 2107,2072 i 2051 sto je zavrsna bila u pet na futuresima, a donju crtu od 2007,1993 i ako je tocan ovaj razvoj idemo opet prema 1980, s tim da smo u pet imali fake breakout prema up, danas vazan dan, ove razine se odnose na futurese.
[/quote]

kao tebi ovaj wedge izgleda?

Ugaz na 2.22 ili +24% danas
Dobro smo se usrali s onim izlaskom

weekend update

[/quote]

kao tebi ovaj wedge izgleda?
[/quote]

Neces vjerovati ali bas sam si postavio alerte na:

Spx na 2025 sa ciljem izlaska na 2020
VIX na 19 sa ciljem izlaska na 19.3

I ti sad das analizu da ide pivot na 2019…

Mislim da trebamo biti spremni izaći iz beara na 2020. Pa procijeniti sta dalje … U miru i u CASHu

Ugaz na 2.22 ili +24% danas
Dobro smo se usrali s onim izlaskom
ne zamaraj se time..ulazi se dalje za njim ,moguc napad na razinu 2.4
nasli smo znacajniju zonu dna..bit ce posla jos ovdje .

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

I sta kažete na ovo?
🙂
Kakva svijeća ….

ma svaki dan mi napravi toliko nereda na grafu , uglavnom ostajem all in short, ne vidim jos neku veliku opasnost da mi se morao pokrivati:

tigre, evo komentar decka koji za sada ima 100%, skinuo je svaki vrh u par bodova, i pravilno se prebacio iz shorta u long u zadnja 2 mjeseca

Satoshi Nakamoto
Here in Japan, where we manage the Japanese Pension Fund (27% return in 2014) we are entering heavy shorts here at 2059. The top moneymaking Japanese trader, CIS, is also entering shorts here. I hope this helps. Just sharing our positions.

ma svaki dan mi napravi toliko nereda na grafu , uglavnom ostajem all in short, ne vidim jos neku veliku opasnost da mi se morao pokrivati:

tigre, evo komentar decka koji za sada ima 100%, skinuo je svaki vrh u par bodova, i pravilno se prebacio iz shorta u long u zadnja 2 mjeseca

Satoshi Nakamoto
Here in Japan, where we manage the Japanese Pension Fund (27% return in 2014) we are entering heavy shorts here at 2059. The top moneymaking Japanese trader, CIS, is also entering shorts here. I hope this helps. Just sharing our positions.

Ok, Thanks…

Jel ti jos uvijek misliš da nafta neće vise ići gore?
Dosta analitičara je za rast nafte sa targetima
39.8
42.5
45

Ja sam do istih zaključaka došao

nisam siguran, po meni ima prostora jos prema dole, default u shale gas-u je dosao prekasno, iako ih je 16 u vrijednosti od 2 milrd napravilo default u zadnjih mjesec dana, veliki su se dobro odigrali i napravili hedge na 50 dolara po barelu, imaju jos vremena, sudiciji pumpaju ATH, rusi takoder ATH, iran ulazi, jednostavno prevelik mi gult da budem optimistican, ako me kratkorocno pitas trebao bi opet biti solidan EIA report sto moze dati malo goriva bullsima, tehnicki po meni mora testirati razine 32-33.

ali naravno, uvijek ima opcija i da smo prosli dno i da je sve ovo gore uracunato u price, ja gledam sa strane.

New Report

Close