uazim ponovno na 2040 spx, 2032-2035 futures i onda cekam 1950
eto full in short, all in, veliki rizik 🙂
počela se vraćati investicija u AKS na 2.12….iako se moglo odraditi i bolje…recimo na 2$…u međuvremenu Deutsche Bank je downgrejdao…slično je bilo kada je i Merrill Lynch downgrejdao u listopadu…pa je nakon toga od 2.40 odradio rast do 3.10…smrdljivi jenkiji…
[/quote]
treba dobro gledati kada dodje do 2025
ovo nije okret trenda prema dole.
mislim da cu izaci na 2025 iz beara
ili iz FAZ na 43 ako dodje
isti plan, trebalo bi danas testirati 2017 na futuresima i idem van, macd je napravio bull cross na nafti, idem long oil nakon sto izadem iz short spx-a, API jucer je bio bullish, isti je dosta neprecizan, ali potvrdi li EIA danas mogli bi imati veliki rast na nafti i konacno testiranje te tvoje razine od 40 , prije nego sto se trend prema dole nastavi.
[/quote]
treba dobro gledati kada dodje do 2025
ovo nije okret trenda prema dole.
mislim da cu izaci na 2025 iz beara
ili iz FAZ na 43 ako dodje
[/quote]
Ok, ovo se nije isplatilo.
Ali ajde barem mi uwti vuče gore pa sam sretan.
Svejedno mi nije drago da mi se graf tako iskompromitira … Pa nije trebao gore tako žestoko.
Na temelju čega? To sto je jedino 4h bio za Up?
Ma daj….
tigre, sve ok, santa rally, wedge se fino razvila, pogodili vrh danas 2058 futuresi, uranio i ja jedan dan, idemo natrag ispod 2000 vrlo vrlo brzo
uglavnom gledaj i naftu da brzo izades, ne vidim jos nekog velikog prostora za rast.
fundamenti su sve slabiji i slabiji, za sada katastrofa od earnigs-a, dok je 3 kvartal bio kod vecine miss na prihodima, ali bolje od ocekivanog earnings, sad imamo pogoršanje u oba sektora
http://www.cnbc.com/2015/12/23/after-hours-buzz-cal-maine-foods-micron-hess-more.html
i vidi ovo, gledaj spread između spx-a i trin-a, sto veći spread brzi pad
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-23/secret-behind-santas-rally
i tigre tesko kada si u poziciji long nafta i short spx, mozes ocekivati rast u obje, nafta ima korelaciju s indexom, i kada ona ide ostro gore, nece ti spx u crveno u 90 % slucajeva.