Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

evo ovako cu ja, usao danas u long spx futures na 2062 s 15 % kao hedge na poziciju koju imam u shortu, ako spx napravi triple top i odbije se od te razine, na futuresima 2085-2090, prodajem long i cuvam short, ako probije tu razinu velika je sansa da ce napraviti ATH., prodajem i gubim 5 %, ako krene zaron nitko sretniji od mene.

za natty, ocekivao bi oko -40 bcf danas, slijedeci tjedan ce biti jos gori za bullse oko -25-30 bcf, uracunato u cijenu, tako da je market fokusiran na weather forecast, koji za sad je extremley bearish u periodu od 8-14 dana i tesko da moze gore od ovoga, sve uracunato u cijenu, oversold, vrlo realno da dotakne gap na 1.95

ako report bude ispod ocekivanja, sto pretpostavljate da ce se dogoditi?

mislim da je vec uracunato u cijenu, eventualno prva reakcija dole, pa nastavak up trenda, slicno nesto kao jucer kad je fed objavio vijest

mislim da je vec uracunato u cijenu, eventualno prva reakcija dole, pa nastavak up trenda, slicno nesto kao jucer kad je fed objavio vijest

:):):) eto ga, iz + 2%, u minus, pa opet + 2% u 15 min, nema do natty-a. tamo je svaki cet kao na marketu jucer

YM short 17 600 ,,cini se da je bull trap gotov

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

YM short 17 600 ,,cini se da je bull trap gotov

da. dobro izgleda to za sada, iako ne bi iskljucio jos jednu mogucnost udara prema gore da istrese iz shorta sta se da, prije sutra i OPEX day-a.

to bi to bilo? top? po meni, da.

fijuuu ovo je bilo expres profit skoro 100 poena

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dobro si pretpostavio.
Drndaju gore dole ….

Dobro si pretpostavio.
Drndaju gore dole ….
[/quote]

nisu imali snage, opet okrenuli u minus, oprezno ljudi

17,560 opet short ..

ja long vise ne otvaram naloge..po meni je to to..

Dobro si pretpostavio.
Drndaju gore dole ….
[/quote]

nisu imali snage, opet okrenuli u minus, oprezno ljudi
[/quote]

Phil?

New Report

Close