Pa jel ovo onda bull?
Vezano za natural gas.
Ima jedan gap sa highom na 1.95
To bi mogao biti prvi target.
Kaj mislite?
mislim da je natty u oversold podrucju, ali bi i dalje bio oprezan, sutra vam dam update sta mozemo ocekivati od EIA reporta, preumoran trenutno, a za spx podebljao poziciju na 2061 futures, neka jos od 10 poena gore i turn around , takoder ima gap od 02 -05. 10 na 1950 koji treba popuniti, a to bi moglo se poklopiti s isticanjem opcija 18.12
Vezano za natural gas.
Ima jedan gap sa highom na 1.95
To bi mogao biti prvi target.
Kaj mislite?
mislim da je natty u oversold podrucju, ali bi i dalje bio oprezan, sutra vam dam update sta mozemo ocekivati od EIA reporta, preumoran trenutno, a za spx podebljao poziciju na 2061 futures, neka jos od 10 poena gore i turn around , takoder ima gap od 02 -05. 10 na 1950 koji treba popuniti, a to bi moglo se poklopiti s isticanjem opcija 18.12
[/quote]
Ako se desi 1950 onda je to padajući trend.
Ne smije korekcija rastućeg trenda pasti ispod 50% fibbo sto je sada bilo 2000.
Jbg, trebali smo se brutalno ukrcati u onaj TNA na 59.5…. Fak….
Sto se tiče Gapa, on bas i ne mora biti popunjen u ovoj rundi.
Ako krene dole, moze poslužiti kao stanica za odmor.
Ovaj na 1950 je po onome sto vidim “continuation gap” kad je krenuo rast.
Vezano za short.
Ok, mogli bi na gornjoj stranici ovog debelog kanala na spx.
To bi bio TZA na 42.
Pogledao sam weekly i on je nešto kao lagani padajući trend…
Dayli je cisti rast…. Osim , hehe, MACD koji se neće presjeći… Hihihi 🙂 a onda znamo sto TO znaci. 😉
Treba pronaći neku divergenciju u overboughtu za potvrdu da je to stvarno za pad spremno.
Tu bi mogao satni pomoći, koji se dobro razvija da signalizira pad.
🙂
evo ovako cu ja, usao danas u long spx futures na 2062 s 15 % kao hedge na poziciju koju imam u shortu, ako spx napravi triple top i odbije se od te razine, na futuresima 2085-2090, prodajem long i cuvam short, ako probije tu razinu velika je sansa da ce napraviti ATH., prodajem i gubim 5 %, ako krene zaron nitko sretniji od mene.
za natty, ocekivao bi oko -40 bcf danas, slijedeci tjedan ce biti jos gori za bullse oko -25-30 bcf, uracunato u cijenu, tako da je market fokusiran na weather forecast, koji za sad je extremley bearish u periodu od 8-14 dana i tesko da moze gore od ovoga, sve uracunato u cijenu, oversold, vrlo realno da dotakne gap na 1.95