unutra s 20 % short spx-a 2044, ostatak cu na visim razinama, ne vjerujem ovom rally-u, bull trap
[/quote]
ne spx, inace sam na futuresima, danas iznimku, po meni ovo jos ima danas i sutra tijekom dana do objave za rast, TP na spx- 2060 gdje cu poceti s jacim ulazom, iako najgora varijanta moze i ostro do es futures 2080, bravo tigre za naftu a vix je bio mrtav prvih pola sata, kasnio s reakcijom
oporezno po meni za bilo kakav long, VIX na 21, ja ostajem kod svog plana da na visim razinama pocnem dodavati short poziciju.
nakon dugo vremena long natty, ugaz .1.41., pretjeran pad zadnja 2 dana, – 8%, prerano i prebrzo.
mozda je najbolje nista ne raditi …
staviti cu naloge nisko pa sto bude.
idem na kupanje u bazen.
kupujem uwti na 4.45 ako dodje.
nalog otvoren
unutra s 20 % short spx-a 2044, ostatak cu na visim razinama, ne vjerujem ovom rally-u, bull trap
[/quote]
ne spx, inace sam na futuresima, danas iznimku, po meni ovo jos ima danas i sutra tijekom dana do objave za rast, TP na spx- 2060 gdje cu poceti s jacim ulazom, iako najgora varijanta moze i ostro do es futures 2080, bravo tigre za naftu a vix je bio mrtav prvih pola sata, kasnio s reakcijom
[/quote] pitao jer je tad bio vrh 2041.75 .pa reko da nemas sindrom naseg kolege philipsa (imaginarne trejdove ) 🙂
[/quote]
[/quote] pitao jer je tad bio vrh 2041.75 .pa reko da nemas sindrom naseg kolege philipsa (imaginarne trejdove ) 🙂
[/quote]hej…koji je trejd bio nerealan…slušaj…rekao…sam ti…ako postoji problem…ajmo ga rješiti
reci mjesto i vrijeme…gjde god,kad god…
ne dodvoravaj se i ne ulizuj se ovako maliciozno…piši gore…ovdje dole nisi poželjan…ok