Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

zasto ste izasli iz bulla?
pa nema bas neke barijjere do 2063.
…jesi li popizdio…bulsi još nisu izašli iz pad. kanala…2050… i …stop
…omg…wtf…ajde
[/quote]

Dobro, dobro kanal…
Ali sila je na strani bullsa.
Pogledajte dnevni Graf MACD , slow stoch…
Kladio bi se na 2063

izasao iz uwti na 4.69
– 5000 komada
nije lose
hehehe
🙂

unutra s 20 % short spx-a 2044, ostatak cu na visim razinama, ne vjerujem ovom rally-u, bull trap
ES 2044 futures?
[/quote]

ne spx, inace sam na futuresima, danas iznimku, po meni ovo jos ima danas i sutra tijekom dana do objave za rast, TP na spx- 2060 gdje cu poceti s jacim ulazom, iako najgora varijanta moze i ostro do es futures 2080, bravo tigre za naftu a vix je bio mrtav prvih pola sata, kasnio s reakcijom

long break 2049

profit 2053,55…imaju krila…ha…jest ali i ja imam oprez

ima netko ideju sta kupiti ?
sta cekati?

sve mi je nekako li-la…

oporezno po meni za bilo kakav long, VIX na 21, ja ostajem kod svog plana da na visim razinama pocnem dodavati short poziciju.

nakon dugo vremena long natty, ugaz .1.41., pretjeran pad zadnja 2 dana, – 8%, prerano i prebrzo.

prošao 1,41…ljudi…preumoran…sjajan dan…sutra je…zna se
ajde…GL…no hard feeling

mozda je najbolje nista ne raditi …
staviti cu naloge nisko pa sto bude.
idem na kupanje u bazen.

kupujem uwti na 4.45 ako dodje.
nalog otvoren

i ja off, bravo decki za danas, drago mi je da se forum aktivirao opet, marci takoder poz, navrati.

unutra s 20 % short spx-a 2044, ostatak cu na visim razinama, ne vjerujem ovom rally-u, bull trap
ES 2044 futures?
[/quote]

ne spx, inace sam na futuresima, danas iznimku, po meni ovo jos ima danas i sutra tijekom dana do objave za rast, TP na spx- 2060 gdje cu poceti s jacim ulazom, iako najgora varijanta moze i ostro do es futures 2080, bravo tigre za naftu a vix je bio mrtav prvih pola sata, kasnio s reakcijom
[/quote] pitao jer je tad bio vrh 2041.75 .pa reko da nemas sindrom naseg kolege philipsa (imaginarne trejdove ) 🙂

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ES 2044 futures?
[/quote]

[/quote] pitao jer je tad bio vrh 2041.75 .pa reko da nemas sindrom naseg kolege philipsa (imaginarne trejdove ) 🙂
[/quote]hej…koji je trejd bio nerealan…slušaj…rekao…sam ti…ako postoji problem…ajmo ga rješiti
reci mjesto i vrijeme…gjde god,kad god…
ne dodvoravaj se i ne ulizuj se ovako maliciozno…piši gore…ovdje dole nisi poželjan…ok

New Report

Close