Evo Graf.
Povucite support liniju pa se nekom mozda svidi….
Ovo je weekly. Valjda nešto vrijedi iako ništa vise nije sigurno
joj što volim da ih šortam ljudi moji…2095-so far 2059…
znate što…odoh vani…lijepo je vrijeme
ahahahahahahahahahahahaha…ajde
kakav tjedan…ajmo feštaona zove…deja vu…pozz…rekoh ti
drži se…i uspio si…drago mi je…ajde’
joj što volim da ih šortam ljudi moji…2095-so far 2059…
znate što…odoh vani…lijepo je vrijeme
ahahahahahahahahahahahaha…ajde
kakav tjedan…ajmo feštaona zove…deja vu…pozz…rekoh ti
drži se…i uspio si…drago mi je…ajde'
[/quote]
Da. Ovo je dobro.
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-11/what-happens-monday
tigre, solidno nafta izgleda, ali po meni je dno u zoni 32-33, slijedeci tjedan ce biti svasta, moj plan ako market napravi jaci sell of u pon izlazim na razinama 1960-1970, iako probijanjem te razine vrlo lako mozemo i do 1900, mislim da ovaj put nece biti ostrog odbijanca isti dan, nego crvenilo do odluke fed-a , nafta ako fed digne kamate, sto bi stvarno mogao ovaj put napraviti, bi trebala imati zavrsni sell off ili kapitulaciju.
kako vi ekipa vidite razvoj dogadaja slijedeci tjedan?
Ja cu probat opet s naftom.
Uwti na 4.15 uzeo
ugasi komp, ne gledaj dalje, blizu je dno po meni, je zeznuto za izdrzati, ali eto i meni je ista situacija bila na spx-u kada sam uletio na 2060 a on u slijedecih tjedan dana 2110, gadno psiholoski, tocno dno neces pogoditi, ali u malom duzem vremenskom periodu, mozda ti ovaj trade bude jako profitabilan
ugasi komp, ne gledaj dalje, blizu je dno po meni, je zeznuto za izdrzati, ali eto i meni je ista situacija bila na spx-u kada sam uletio na 2060 a on u slijedecih tjedan dana 2110, gadno psiholoski, tocno dno neces pogoditi, ali u malom duzem vremenskom periodu, mozda ti ovaj trade bude jako profitabilan
[/quote]
Da. Vidjet cemo…. Hehe
prati tko trgovanje? kako dobar primjer computers algoritma, eto tigre nisi morao dugo cekati :):), ima tko da je u poziciji sto se spx-a tice? long ili short?
prati tko trgovanje? kako dobar primjer computers algoritma, eto tigre nisi morao dugo cekati :):), ima tko da je u poziciji sto se spx-a tice? long ili short?
ja sam izasao iz uwti sa mini minusom…
ako dode opet danas na 3.8 ulazim.
ps. ostavio sam neku pinkicu za svaki slucaj, ali vecina je out.