Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

sta su PUGovci?

nikad nisam cuo za tu rijec…

pa njemu dajete stotke …gore na tehničkoj analizi…već godinama lol
…probaj na pugsma.wordpress.com…ajde'…i pitaj ga kad ćemo na 1577
ahahahahahahahahahahhaahahahahaha

evo vidio…dakle 1555-1575 do polovine 2016…omg…wtf…danas krećem sa
šortom
[/quote]

AKS mi ne izgleda dobro, eventualno za daytrade.
Shangai danas -5.5 %
Spanjoljci jucer, najveci korporativni bakrot u povijesti, 4.7 mlrd.
Draghi 3.12. odluka, Goldman izasao iz short-a EUR privremeno, kaze sve je vec uracunato, longterm vidi EUR/USD na 0.9.
Goldmana inače sprdaju na forexu…ali ok je ovo i sa 0,9 lt…trenutno jest overbought
nego imaju oni i prognozu za naftu na $20(ma da i to vidim ahahahahahahahaaha)…drži se..ajd’

ma ne citam ja te blogere…
to ko onaj evil speculator sto sve fula.

netko su ukrcao u uwti ili ugaz u premarketu?

Ajmo ozbiljno…jučerašnja poruka fed-a…moguće dizanje u Decembru(opet ovisno o econ.data…jasno)
Danas gdp 14,30…najkraće rečeno…oprez…bullsi su ispred vremena s tih 2090 jučer…100% in cash trenutno
Bearish pogled…mora ga biti…jasno(otkriva idući tjedan )…idemo dan po dan
29.10.post…i znate što…upravo su tamo gdje želim…nisu više ispred vremena lol…sve ostalo
upravo kako piše…rekapitulacija…1901in-out 2018…2010in-2085out…2083in-2009out…odmor…
pa zasluženi… zar ne…daytrade dax…i idemo dalje…neponovljiva godinica
[/quote]…i to je to 2090…graf naprosto loče vašu vodu Jenkiji…show time…kakva godina…ugodan
vikend…kad bi mi neko više rekao da je burza…nešto teško…orginalno…kakva glupost…kakva zabluda
folksi…bulls*it…naprosto svi relevantni datumi,događaji se uklapaju u deja vu…ajde…cheers

da nemaš možda almanah iz povratka u budućnost 🙂

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

he,he,he…gdje si pin…gdje čučiš…crude long ha
čuvaj mi se

so Black Friday slabašan ha…normalnjak…i Jenkiji su malo potreseni
od ovih događanja

TZA?

cini se cisti zicer.

meni AKS dobar…evo ga danas na 2.54…čekam ga još više…barem na 2.80 narednih dana…
nakon zatvaranja…očekuju se spektakularne brojke…auto sales for november…aks dosta radi u auto industriji…i to ga drži za razliku od X-a…unatoč niskim cijenama…ali isto tako u zadnjih nekoliko mjeseci bilježe se manji uvozi stranog čelika iz Kine…

aks… ali nije mi tehnicki opravdao da ga kupim onaj dan…
dobro da je odetio gore.

bacite oko na TZA – 1 d graf dobro izgleda za buy

trenutno trčim s bikovima…zato i ulažem u dionice ovih dana koje pratim već duži niz godina…
tza…1 day graf mu je dobar…ali ostajem bull…

dsx…na radaru…grebe po 52-week lowu….trebao bi biti odbijanac ovdje…iako je sektor u banani…

New Report

Close