Nitko ne gleda brent ili uwti ?
evo i danas završila nazad u kanalu … možda je vrijeme za odbijanac
bravo marci…nego kakav je logo volkswagena…nisam li rekao W(malo nečist…ali da je čist rsi bi bio na99) lol
dakle današnji dan zaslužuje pozornost…ovaj val je trebao završiti cca 2105-2110…ali tek drugi tjedan…idemo
dobro proanalizirati ovaj današnji S T A M P E D OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
moji lol
je, otvorili s gapom, fino se odbili, kratkotrajno ulazimo u oversold podrucje, spx imao zelju da se odbije, nafta ga lomi, probije li danas 40 oil, ne pise se ni spx-u dobro, jos jedan leg down 1980, i privremeno izlazim iz short pozicije, cekat vise razine za ponovni ulaz.
rekapitulacija glasi 1872-2116…u šutu tako reći…neponovljivo ikada(jedino ako imate tek trideset god. lol)
2116(6 poena više od prognoze)…za taj val…pullback2019-2097 so far…znači 244 poena ste misirali
pugovci ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nego…uživao sam protekli metar…fantazija od vremena…bablje ljeto folksi…tako da mi se nije pratila
burza…jasno ko dan…ajd’
thursday thxg-day…closed…friday open till 1pm…imajte na umu…moguć big gap Monday
zato…pamet u glavu…ahahhahhaahahahaa
nafta raste 🙂 zasad
neznam za avion…obično je kratkotrajan strah…ali ja sam otvorio šort na daxu zbog…
islanda 11058…ajde
Insiders sending an ominous market signal. Corporate insiders have been dumping shares at the highest pace in 4½ years, according to market data firm TrimTabs. The selling averaged $450 million a day in November, the highest since May 2011. CNBC
14,30 gdp ;nego…hoće li fed dizati stopu…mama…reci mi(psssst)…ne reci nikome…
dosadio mi je Mr. Market…da hoću…ne zanima me više njihova reakcija…ahahhahahaha
…malo šale ne škodi