fundamentalno, kada je crash u 8 bio aktualan, bullsi su se hvatali za tech sektor i consumer-a u sad-u, kako za sada izgleda po retail izvjestajima, ovaj drugi odumire, dok se tech sektor drzi fenomenalno i iznad ocekivanja. obamacare ubija malog covjeka u sad-u i njegov raspoloziv dohodak za potrosnju obzirom da plaće stagniraju
-30 % short spx uz solidan profit, koja promjena kada se uzme u obzir da sam samo prije 2 tjedna bio u tako debelom minusu kada je spx bio na razinama 2100 +, a ja all in short s prosjekom na 2054,.
cinjenica da sam potcijenio bull run u 10 mj je bila najveca greska u 2015 i srecom jos sam uspio zaraditi na istoj jer je samo pitanje vremena bilo kada ce spx zaroniti, ali eto jos jedna lekcija i skola, nikad all in dok je momentum jos uvijek jak.
-30 % short spx uz solidan profit, koja promjena kada se uzme u obzir da sam samo prije 2 tjedna bio u tako debelom minusu kada je spx bio na razinama 2100 +, a ja all in short s prosjekom na 2054,.
cinjenica da sam potcijenio bull run u 10 mj je bila najveca greska u 2015 i srecom jos sam uspio zaraditi na istoj jer je samo pitanje vremena bilo kada ce spx zaroniti, ali eto jos jedna lekcija i skola, nikad all in dok je momentum jos uvijek jak.
Dobro si se izvukao.
Futuresi otvorili s gapom dole.
je, otvorili s gapom, fino se odbili, kratkotrajno ulazimo u oversold podrucje, spx imao zelju da se odbije, nafta ga lomi, probije li danas 40 oil, ne pise se ni spx-u dobro, jos jedan leg down 1980, i privremeno izlazim iz short pozicije, cekat vise razine za ponovni ulaz.
meni jaso odradio solidno danas…nisam prodao još…sutra je report…vjerujem da će potući očekivanja…i čekam ga preko 9 sutra…
JASO beats by over $0.44 per ADS, beats on REV
bit će interesantno….njušim zaradu…
odlican izvjesta, slaba reakcija na burzi, fundamentalno odlicno izgleda.
vratio short spx-a danas.
Nitko ne gleda brent ili uwti ?
gledam, pratim, nisam jos za long side, a prenisko mi za bilo kakav short, imamosjecaj da ce vrlo brzo probiti psiholosku barijeru od 40
odlican izvjesta, slaba reakcija na burzi, fundamentalno odlicno izgleda.
vratio short spx-a danas.
da, pomalo čudna reakcija na tržištu kapitala…ostavio sam otvorenu poziciju…očekujem da će se cijena ipak vratiti u zadnjih sat vremena…
otvoranja na 8.94…nisam prodao, čekao iznad 9…čekam target…izvještaj je odličan i fundamentalno izgleda odlično…
upravo uzeo chk na 5.84…malo se kockam…čekam tu nekakav odbijanac…iako…dobri su izgledi da nafta ode ispod 40$…
koliki su izgledi…da po žestokim udarima Rusa, Amera i nedavno Francuza…Islamska država kapitulira…ali prije toga zapale izvore nafte koje drže?
to bi moglo vinuti u nebesa cijenu nafte…