jedva phile, van drzave na sluzbenom putu, guzva neopisiva, vix 11 dana dole, potucen, krajne vrijeme za pull back, nafta danas pukla, sutra kina trade balance i pocinje prava stvar , banke earnings slijedeca 3 dana, neka nam da marekt pullback da mogu zamijeniti short s long poziciojm, odradimo long do 2060 i onda odoh u dugurocne bearse[emo_smijeh][emo_smijeh]
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)[/color]
izasao iz shorta, mijenjam taktiku, ne kupujem na pull back, cekam taj zadnji val za ulazak u short poziciju , china trade balance vrlo lose, ZEW expectation u najbolju ruku katastrofa, JNJ vrlo lose, a ovo je najjaci dio earnings-a, biopharma, sve u svemu nikako ne bi htio ostati u long poziciji, ako se ovaj zadnji val prema gore pokaze kao bull trap,.
dali još netko vidi mini dno tj. odbijanac na nafti oko 45,5 ?
spx kao bolenisk pred smrt na morfiju, tvrdoglavo market hoce up odraditi taj rast do 2060, al nwema mira ovaj tjedan niti jedan dan, kina, zhw, jpm i gs, wmt, nflx,nafta, cisti horor, denial na najjace,phile mcclellan odlican, pogotovo korelacija bond i stock marketa,kaze crash oct 20-22, eto isto misli kao i ja[emo_smijeh][emo_smijeh]
i po mom je prerano ocekivao sam krajem 10, mislim da nece niti odraditi rast do 2060, + short spx 2010, 20 % , 70 cash %, do sredince slijedeceg tjedna planiram 100 % biti in u short, sretno i poz
spx kao bolenisk pred smrt na morfiju, tvrdoglavo market hoce up odraditi taj rast do 2060, al nwema mira ovaj tjedan niti jedan dan, kina, zhw, jpm i gs, wmt, nflx,nafta, cisti horor, denial na najjace,phile mcclellan odlican, pogotovo korelacija bond i stock marketa,kaze crash oct 20-22, eto isto misli kao i ja[emo_smijeh][emo_smijeh]
ga…ali ovaj put grdo griješi…do Aprila 2016 da medonje vladaju
@Mr.medonje će zasigurno zapamtiti ovaj dan…imaju manje od dva sata
da me demantiraju…ok…kada sve bude gotovo…smijat ćeš se i nećeš
vjerovati…što vidiš…reći ćeš samom sebi…pa dobro zašto brzam [emo_namigusa]
[/quote]utopio 35,55…išao long 60 upro…idem gledati tekmu…
ne mislim se javljati…gasiona…pozz…ajmo našiiii [emo_smijesak]
[/quote]…nikad…ali baš nikad…nisam bio relaksiraniji…niti
pomislio u LUDILU staviti s/L…never ever…gledam 60,6x…oh yeahhh