@Mr,…gledam ga 1902…ahahhahahahaaha…dobro je…e sada…ja se više danas ne javljam…danas trguje hft…žešće nego ikada ove godine…
,a tu je i crema a la crem’…očekujem možda i nemoguće [emo_namigusa]
i to je to”nemoguć swing”…dan kada su medonje pošteno popušile…
ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ipak je bila morning doji star na spx-u prije par dana, koja greska moja danas, najavljujem ovaj pohod na spx 2040-2060 sedam dana i onda puknem danas i prodam i spx i dax jedva sa sitinim +, grešska u izgubljenoj zaradi od 40 000 dolara, al eto covjek uci dok je ziv
ajmo ovako phile, van tehnicke, samo razvoj događaja.
danas NFP, forecast 203 k, bit ce iznad sigurno, private sector sam 200 k, pa tokom dana 5 govora FED-a, rosengren, mester, bullard,.fisher.
da jucer ISM nije promasio očekivanja i s dansšnjim pozitivnim NFP-om imali bi sigurno rate hike najkasnije u 12.
ovako i oni su svjesni da im podaci nece biti bolji slijedecih par mjeseci, pa mozda mama yellen zazmiri na ISM, odrzi govor da je labor market jak i eto nam rate hike, konsoldacija redova je u FED-u, ne daju samo tako da market ode u bear teritorij bez borbe i zato forecast moj, uz tehnicku, da idemo u 10 do 2040-2060 i to bi bilo to od bullsa, zadnji bull trap.
@Mr….jedan graf dozvoljava povratak na malo preko 2000bullsi imaju vremena ko u priči cca 12.9.,a onda crash lower low 1820
…drugi graf…upravo sideways relly 1960-1970 isto cca timing 9-ti
…crash ali higher low i onda bull…relly
ali u stvari 17.9…sorry za par dana…simetrija…koja je i meni stavila danas
…srce u pete…jest 25-ti first leg down…mid point 17-ti…second leg down
i onda 9-tog low(capitulation…but higher low closed)…da nije pattern prevladao
oh boy…omg…masa,ali masa je upravo to očekivala…i to debelo lower low…
srce u pete…i gledaj…ili gasi comp.i stavi s/l [emo_smijeh]