Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

@Mr.dan kada je jedan camp…postao…mrtav kamp…znaš i koji [emo_namigusa]

1938…ahahahhahahahahahahaaaaaaaaaaaaa

da, gotovo, out skroz i dax long i spx, gotovo

koja brojka 143 k, uzas

@Mr,…gledam ga 1902…ahahhahahahaaha…dobro je…e sada…ja se više danas ne javljam…danas trguje hft…žešće nego ikada ove godine…
,a tu je i crema a la crem’…očekujem možda i nemoguće [emo_namigusa]

i to je to”nemoguć swing”…dan kada su medonje pošteno popušile…
ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ji to na prastarom patternu nfp-a early red=G R E E N [emo_namigusa]

1951ahahhahahahhaahhaahhaaahahaa…what a day…ugodan vikend [emo_smijeh]

ipak je bila morning doji star na spx-u prije par dana, koja greska moja danas, najavljujem ovaj pohod na spx 2040-2060 sedam dana i onda puknem danas i prodam i spx i dax jedva sa sitinim +, grešska u izgubljenoj zaradi od 40 000 dolara, al eto covjek uci dok je ziv

@Mr.ne očajavaj…dati će ti entry…tek je 5-ti u pon [emo_namigusa]

ajmo ovako phile, van tehnicke, samo razvoj događaja.
danas NFP, forecast 203 k, bit ce iznad sigurno, private sector sam 200 k, pa tokom dana 5 govora FED-a, rosengren, mester, bullard,.fisher.
da jucer ISM nije promasio očekivanja i s dansšnjim pozitivnim NFP-om imali bi sigurno rate hike najkasnije u 12.
ovako i oni su svjesni da im podaci nece biti bolji slijedecih par mjeseci, pa mozda mama yellen zazmiri na ISM, odrzi govor da je labor market jak i eto nam rate hike, konsoldacija redova je u FED-u, ne daju samo tako da market ode u bear teritorij bez borbe i zato forecast moj, uz tehnicku, da idemo u 10 do 2040-2060 i to bi bilo to od bullsa, zadnji bull trap.
nema dizanja ove godine…ovakav užas danas…to je i bio razlog swinga uz pattern(jasno)…nikakav bull trap…no bullshit…danas je bio dan kada su bearsi…čitaj…kamp im je mrtav…IMHO(napisao sam tebi…jer jedini si na vrijeme uvidio…i promjenio kamp)…glavu gore [emo_namigusa]

@Mr….jedan graf dozvoljava povratak na malo preko 2000bullsi imaju vremena ko u priči cca 12.9.,a onda crash lower low 1820
…drugi graf…upravo sideways relly 1960-1970 isto cca timing 9-ti
…crash ali higher low i onda bull…relly
…sorry…prvi graf znači 2020…crash…i higher low…12.9 je cca
ali u stvari 17.9…sorry za par dana…simetrija…koja je i meni stavila danas
…srce u pete…jest 25-ti first leg down…mid point 17-ti…second leg down
i onda 9-tog low(capitulation…but higher low closed)…da nije pattern prevladao
oh boy…omg…masa,ali masa je upravo to očekivala…i to debelo lower low…
srce u pete…i gledaj…ili gasi comp.i stavi s/l [emo_smijeh]

New Report

Close