Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

44,30 s/l

…idem na Maksi…Arsenal se ne propušta…ajd’

@inverter

kako nema? ima evo ovdje…

http://www.optimtrader.com/sites/53df4c888ca107f322000003/theme/others/Cjenik_trgova_ke_platforme.pdf

brzi pogled..cijene su prihvatljive..konkretno mene futures zanima..cca 5 $ po ugovoru..prihvatljivo..
[/quote]

Zapravo 4 USD po ugovoru a moguće i manje od 2-3 USD ako si u vip paketu i radiš veći volumen.

Moja prognoza za Fed je da ostaju na ovoj razini.
EUR/USD u tom slučaju moguć na 1.17
Uglavnom, sve pozicije najkasnije večeras zatvaram. I laganini..
[/quote]skrivene naknade se ne spominju? CME apsolutno svima naplacuje 15$ mjesecno vec cca god dana..profi trgovcima i vise…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

hajde ljudi znate sta je ovo gl+pi novac ulazi pametan izlazi, pripremite se za novi flush rally is short lived

i da FED mislim sutra ne diže nemaju oni muda

@inverter

kako nema? ima evo ovdje…

http://www.optimtrader.com/sites/53df4c888ca107f322000003/theme/others/Cjenik_trgova_ke_platforme.pdf

brzi pogled..cijene su prihvatljive..konkretno mene futures zanima..cca 5 $ po ugovoru..prihvatljivo..
[/quote]

Zapravo 4 USD po ugovoru a moguće i manje od 2-3 USD ako si u vip paketu i radiš veći volumen.

Moja prognoza za Fed je da ostaju na ovoj razini.
EUR/USD u tom slučaju moguć na 1.17
Uglavnom, sve pozicije najkasnije večeras zatvaram. I laganini..
[/quote]skrivene naknade se ne spominju? CME apsolutno svima naplacuje 15$ mjesecno vec cca god dana..profi trgovcima i vise…
[/quote]

Nema nikavih skrivenih naknada. Ni skrbničkih troškova, ni troškova vođenja računa, niti troškova kod primljenih dividendi niti bilo što drugo. Samo se provizije kod trgovine plaćaju i to je sve.

BREAKING NEWS: the website Business insider is reporting that someone close to Yellen “blurted out” that will be no rate hike this month, but in October, to 0.25%. The website also refer the aim is to raise the interest rate to 2% by June 2016.

moguce

vezano na kamate .. tresla se brda rodilo se niš ….

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

baš mi je lipo gledat kako ovi sad na bloombergu i cnbc-u probavljaju izlaganje mame…
malte ne analiziraju svaku riječ…pa gledaju graf…reakciju tržišta…dolara…kako je mama zastala, progutala slinu…pa opet kako je to utjecalo na market…ajme ridikula….

status quo gotov, volatilnost se vratila, ova ekipa sto su u VIX-u nece se predati bez borbe, gledam još uvijek sa strane, nisam pametan.

44,30 s/l
@Mr.evo ga uv…52,4 vidim…[emo_namigusa]

New Report

Close