Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ne znam phile, volumen mi nedostaje da moze probiti prema gore, aj, ja cu ciilica ovaj put umjesto kosarke

toooooo…sa nama će se Jenkiji zezati…no way…vidi ih sad 66,6x ha
ahahahhahhaaaa

@Mr….jedan graf dozvoljava povratak na malo preko 2000bullsi imaju vremena ko u priči cca 12.9.,a onda crash lower low 1820
…drugi graf…upravo sideways relly 1960-1970 isto cca timing 9-ti
…crash ali higher low i onda bull…relly
@Mr.post od 27,8. oba još loču vodu…oh yeahhhhhhhhhhhhhhh [emo_namigusa]

bome evo spx-a skoro na 1970. ostavio uvxy preko noci[emo_ooooo], vidit cemo sutra da li nastavljaju u istom ritmu, back to tenis, poz phile

to sto kazete sigurno ce ova pi*ka odgodit dizanje kamata

bravo naši…ahahhahahhaahhahahahahaa…pa dobro kako možeš nazivati
mamu tako…najmoćnija žena svijeta je to…svi redom je mole da
pričeka vrh us administracije,world bank etc.etc.Goldman je izašao još
u 6-tom da će u Decembru…Hatzius plaća večere Dudleyu svaki tjedan!
Ja predlažem mami da podigne za 1/8 …fed će pokazati da nema straha
,a Wall Street će poslije blagog šoka biti oduševljen [emo_namigusa]
@ivo…osvježio si mi dan ahahahahhahahahahhaahaaaaaaaaa
@Mr.pozz@ajmo Čilić…GL

Asian stocks catch a lift from US, Europe; Nikkei soars…

gledam Nikkei…preko 7%…
[emo_ooooo]

Japan’s Nikkei soared 7.7 percent, its biggest single-day gain since October 2008, apparently galvanized by hopes of corporate tax cuts.

Prime Minister Shinzo Abe said the government aims to lower the corporate tax rate by a cumulative 3.3 percentage points over two years through the next fiscal year starting in April 2016.

@Mr. izađi van iz uvxy čim prije…
ja ne volim ostajat unutra preko noći nikako…neki dan morao do grada pa vxx prodao s par posto zarade…ispostavilo se prije vremena…moglo je bit daleko više…ali jednostavno dok je ovakva volatilnost ne želim riskirati…dok sam uz gledalicu trgujem…dok me nema sam u cashu…

ne znam marci, u takvoj sam dilemi da pojacam short poziciju na spx-u na ovim razinama, borba danas ce biti za 1990, ali po svemu sudeci probit ce bullsi to i onda bi mogla biti panika radi short squeeza, pa ne bi bilo nemoguce da vec danas dotaknemo tih 2040.
uvxy mi je samo 2% portfolia, to mi je za igranjem tako da me ta pozicija ne brine, vise mi je neugodno sto mi je 32 % portfoila u short-u spx-a s prosjekom 1962[emo_vrtimise], ali sve u svemu, kako ce gurati gore tako pojacavam short poziciju, sreca pa imam jos dosta slobodnog casha, ali izgleda da nece biti dobar dan za bearse.

japan nikkei otvaranje 500 bodova up, pa down 900, pa dan zavrsili s up 1343, mislim ko tu koga, ovo nije normalno trgovanje, ovakvi day swingovi dugo nisu bili na burzama, shangai jucer – 2.5.%, pa u sat vremena + 3%, tko zna sto su se dogovrili iza zatvorenih vrata g-20.

http://www.zerohedge.com/news/2015-09-09/gartman-covers-his-shorts-goes-marginally-net-long-one-day-after-calling-bear-market
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

uv…57,45…brrrrrrrrrrr

uv…57,45…brrrrrrrrrrr
.a ono vrh kanalića mi pogodili…ali znate ono prvi…treba cashirati…utop 58,95…da uzmem bronhi

re 57,70 drugi…

New Report

Close