slazem se marci, bit ce vrlo zanimljivo vidjeti reakciju marketa sutra, najbolje da broj bude neutralan[emo_smijeh], pon shzangai index ocekujem spektakl
eto toliko o tome, da je sve do kine, i kad je shangai zatvoren bullsi ne mogu napraviti mini rally, niti mario ne moze pomoci, ici ce on u produzetak QE, ali samo kao odgovor na QT kine i saudijske arabije, deutsche bank u svom reportu najavio to ima desetak dana.
kako god danas market odreagirao na job report, veliki uteg za bullse je cinjenica da u pon kada shangai otvori, nema vise intervencije spasilacke ekipe i tko ce onda sprijeciti pad indeksa -5, -6&. ameri ne rade u pon, sto samo moze pojacati paniku u aziji i europi u uto na ovtaranju.
a jenkiji imaju svojih problema, fisher mjerodavniji od dudlley-a, beige book kaze idemo po zacrtanom planu, dizemo kamate, cak i ako job report promasi forecast, bit ce straha jos do sastanka fed-a, gledat cemo vix opet na 40
…još 27-og sam napisao…još i danas oba grafa piju vodu…nekoliko katalizatora sam dao…danas je tek prvi…ova korekcija…do 20% je najavljena pred cca pola god. od vrhunskog analitičara(nekad.tradera
etc.)…kada ovo prođe…dat ću ti ime…za ubuduće…
…da pred pola godine je najavio kinesko usporavanje…rusku krizu
koja će tek eskalirati itd.
…danas je kina zatvorena..victory day…zbog čega su futuresi u
crvenilu…ma naravno…zbog jednog razloga NFP…pred neki dan čitao
Only Fed can crash Wall Street…i to je jedina istina…čini mi se na cnbc-u…ljudi moji treba imati strpljenja…pa gdje je još 17-ti…pa na ovom vix-u over 25…kada je dnevna volatilnost preko 2%…pametni
i ne trguju lol…čujemo se!
p
Nonfarm payrolls increased 173k
Unemployment rate falls to 5.1%
http://finance.yahoo.com/news/u-job-gains-seen-solid-052515582.html
Toliko o njihovih 225k ili 275k…
Iako slušajući sinoć nekoliko analitičara, svi su imali targete od 170-185k…
Izgleda da nam slijedi konačno ona prava stvar…danas i idući tjedan…a onda ćemo vidjeti može li FED spasiti stvar za bullse…
po meni, ako i ne dignu kamate u 9….bit će to run kratkog daha…
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000417126
koja brojka, 173 000, uzas za bullse sto se realne ekonomije tice, dobar poticaj za fed da odgodi dizanje kamata
– 30% shorta spx na 1916
marci sve ce kratkog daha biti, svaki upside gore, prilkika za short, bear market is here
cuj ovo, o ljubim te FED , dizu kamate, job report katastrofa, perfect storm, shangai index u pon lom, tko ce ostati long preko vikenda? tko?[emo_smijeh][emo_smijeh]
znaci cnbc, sad je 173 000 dobar broj, to sto ce FED dignuti kamate, najnormalnija svar, svi previse panicare oko toga, eto sta ti je navlacenje, ne bi me cudilo da dan zavrsimo sa takvim padom da boli glava, ovo nije moglo gore za bullse, uzasan broj i najava da ipak dizu kamate
ma isto na bloombergu…to sam slušao jučer nakon što su zatvorili market…analitičari se raspričali kako bi i brojka od 180k bila dobra i poticajna za FED da diže kamate u rujnu…
a gledam sad indekse…umjesto da smo na 1900…stoji zalijepljen na 1930…šta je ovo? da nije početak bull marketa? tko tu koga više…
eto čega se boje 173 000 i 5,1%…staviš se na 23 i neka pucaju lol
ma isto na bloombergu…to sam slušao jučer nakon što su zatvorili market…analitičari se raspričali kako bi i brojka od 180k bila dobra i poticajna za FED da diže kamate u rujnu…
a gledam sad indekse…umjesto da smo na 1900…stoji zalijepljen na 1930…šta je ovo? da nije početak bull marketa? tko tu koga više…
druka mainstream, dok smartmoney prodaje, svaki uspide je na slabom volumenu, padovi na puno jacem, treba gospodi vremena da izadu.