Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

koja je tek pametna odluka bila otvoriti short naftu na 40,2, out 41.4, gasim se prije nego sto napravim jos neku pametnu stvar poput ove[emo_smijeh], sretno decki i poz

nafta mora odskocit jednom vrijeme je za short squeeze

odmah van…imaju otvoreni put 60m do 198mid[emo_smijeh]…oprez ništa
@Mr.samo za tebe…uspjeli do 1989 [emo_namigusa]

bome phile da bi rijec rekao[emo_palacg]

bome phile da bi rijec rekao[emo_palacg]
Thx…so much…glavu gore…ti si rasturio hunchem i jučer i prekjučer…glavu gore…nema žara bez tebe…zadnji sat je show time
…izgleda pozz!

crude oil 41.84…pitanje je…hoće li biti sutra u plusu…ili će roknut 5%?

izgleda da ide opet run zadnjih pola sata…

show time 1987-1949-1987…nepuna dva sata [emo_vrtimise]…l’noć svima

cheers phile, sve ok, nafta s/l, generalno odlican tjedan.
gledao sinoc hajduk, steta, ali zato kod nas stiuz bayern i arsenal[emo_smijeh].

sto se marketa tice, ne znam phile, meni tu nesto ne stima
gledam cnbc , svi su uvjereni 100 % da nista od dizanja kamata u 9 mejsecu, neki govore 50 % prosincac, drugi treci mjesec 2016.
sad kad pogledas, di su bullsi krenuli? spx je na -6.5% od ath, dudley koliko god zbrkan bio govorio je da je samo data bitna, ne treba zaboraviti da je interviju davao u doba najvece panike, gdp jucer 3.7%, george prvi dan nakon rebound-a govori da je fed spreman za dizanje kamata u 9 mjesecu.
ako medo ovdje ne zavlada, sto ce biti izlika fed-u da ne dize kamate u 9?
gdp fenomenalan, marketi u bull formaciji,sto ce reci?
drzi mi vodu jedan graf, na 2010-2015 spx, povratak natrag na 1820, ja sam glave da mora ici na te razine, korekcija, ako je dno bilo na 187x , je trajala samo 35 dana ,prekratko.
sta ti mislis?

S obzirom na data…sve sam blizi misljenju da ce ih dizati u 9.mjesecu…ali i ne samo to, nego da imaju svijet pod sobom, da pokazu tko vodi igru…a ne da ce im EU diktirat kad ce podizat kamate…jel Kina koga pitala za ista? Jesu li Svicarci? Data ide u prilog da dizu, govorili su da ako ce tako biti, da ce dizati…hoce li to biti pocetak bear marketa ili nastavak bullsa? Mozda vidimo i dow na 20k…jer dvojake su teorije oko podizanja kamata…jedna od njih je i ta da su dosli kamo su zeljeli, da su ojacali ekonomiju i gospodrstvo i da cvrsto stoje na nogama sto je preduvjet za daljni rast…medjutim tu je ta Kina u kojoj je nesto trulo, a koja je ipak prevelika da ne bi utjecala na bilo ciju ekonomiju…

ne znam sto mi moderator pobrisa post[emo_zacudjen]
uglavnom napravio krug uspjesan na nafti, otvorio long spx na 1974. selling target 1985 +,
ako ode preko 2000 danas, short otvaram

@gledao i ja koš.nog.,…oil došla ispod 38$…ali jučer gap up od 4,5% me ohladio od ulaza…lik kojeg cijenim…kaže dno za oil…early 2016
Dudley…citiram…there is no compelling reason to raise rates in Sep.
Goldman je u 6-om izašao da će podignuti u Decembru…ova George ne
glasa koliko sam čitao
…najvažnije…znam za ovu korekciju od početka godine između(10-20%)
…18-tog dobijam alert…drugi potvrđuje u četvrtak počinje panika…
zato sam i bio napisao bullsi zapamtićete ovaj dan 20-ti…
…nećemo se zamarati ciframa…vix je na 26…jesi vidio jučer…
b1987-1948,xx(zašto?…up kanal je tu… iopet gore na 1987
…znači danas mogu do 196low…,a i dalje bullsi su živi
…najbitnije…znam…kad će biti…drugi timing za ulaz…dat ću info
…ako je ovo V bottom…što kaže jedan lik…cjenim ga…kaže…u slijedećih 6-mj. s&p ide na 2500…o ovoj fake korekciji pisati će u knjigama…doduše on je konstantni bik lol…
…nećemo se zamarati ciframa…9 je presudan mj.,a timing is everything…meni oba grafa piju vodu…zasada…oba bullish…ali sa
opakim swingowima@zato Mr.budi spokojan…dajmo da vidimo neke katalizatore,FED 17-ti…Greek election 20-ti,prije NFP 4…FED minutes
i tu će biti lomova…čujemo se!
9

New Report

Close