Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

oil divlja over 4%[emo_palacg],horiz.otpor rasturen,60m.je visoko
…što je bulsi V bottom…imam dva grafa…nijedan mi ne daje taj
bullshit recovery…hej Jackson Hole je od 27-og…

nafta me iznenadila danas, sreca pa jucer ne otvori short poziciju, spx futures na granici 1960, bit ce opet zanimljiv dan[emo_plazi]

@Mr….jedan graf dozvoljava povratak na malo preko 2000bullsi imaju vremena ko u priči cca 12.9.,a onda crash lower low 1820
…drugi graf…upravo sideways relly 1960-1970 isto cca timing 9-ti
…crash ali higher low i onda bull…relly

thx phil[emo_palacg]
mislim da ce se stvari brzo odvijati, bullsi, ako hoce pravu potporu fed-a moraju paniku zadrzati do sredine 9, jucer gledam dudley-a sve trkelja nesto nije nas problem sto se sad dogada, nasi podaci su dobri, u kini je stvar, ali prvi put je spomenuo nastavak QE-a, iako je rekao we are long away from more QE.
ovo je totalni zaokret retorike od price dizemo kamate u 9 mjesecu.
da bullsi dobiju sto hoce i nastakav bull marketa jer odgoda dizanja kamata za 6 mjeseci nece im biti dovoljna za nastavak bull marketa, moraju fed docekati na spx 1820. moje misljenje.

Ttako je Mr.Dudley se prestrašio…ostao je nijem jučer…poruka big boysa je možemo rasturiti NYSE za par dana lol…to bi bio sjajan
veliki IH&S da vidimo 1820 oh boy…prelijep [emo_namigusa]

@Mr.znaš po koliko je prošlo 1100 xiv-a jutros prva…28,93 ahahhahha

majstorski[emo_palacg]

činjenica je da će morati zadržati volatilnost žele li odgoditi dizanje kamata…međutim, čini mi se da ćemo danas ipak igrati na kartu bullsa…izgleda da nastavljaju run od sinoć….
međutim do odluke FED bit će još dosta numbersa…poput august jobs reporta…danas GDP i jobless claims….već sutra consumer sentiment…
tko bi ga znao…bit će prevrtljivo….

@29,48…probudili se,hvala!

http://www.cnbc.com/2015/08/27/feds-george-prepared-for-rate-hike-despite-selloff.html

cuj ove, kome ona pricu prodaje[emo_smijeh]

koja brojka, gdp + 3.7 %

short nafta 40.20

ja uv..50

New Report

Close