Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

dosadan dan…ja xiv 29 i dosta …vrlo kratko…i topim…i gledam

dosadan dan…ja xiv 29 i dosta …vrlo kratko…i topim…i gledam
…prošao po 29,30…1%ahahahahhaha…ajmo D I N A M O…pozz
ljudi…bad blue boysiiii

nekako mi se čini ovo kao lažnjak danas…
euforično otvaranje…futursi zeleni…moglo bi bit do kraja crvenila….
teško je išta predvidjet u ovim okolnostima….moglo bi u oba smjera…
držim se casha…

kao što rekoh…lažnjak…smrdilo mi od početka…

je, shangai ispod 3000, necu vise stavljati informacije u 8 ujutro prije nego kavu popijem[emo_smijeh]

dobar je celente, zivahan[emo_smijeh]

otvorio malu short poziciju spx na 1933

…bravo Mr….bravo Marci…kakav zadnji sat…market crash
around the globe…poslušati lika koji je najavio crash 1987,2001,2008
b

uočili ste poveznicu…svakih 7 godina je lom…2015 u tijeku [emo_namigusa]

bravo sva trojica, glave na jedno mjesto i pametniji smo, jos malloy da se prikljuci i to je to.

steta marci sto nisi odigrao jucer, dobar predosjecaj, bio bi to jako profitabilan trade, vrijeme da se ukljucis[emo_smijeh]

shangai na + 0.16 %, smijesno nakon jucerasnje intervencije, nesto je duboko trulo u kini.

short je igra za sada, vjerovatno tesitranje spx na 1821, sto se blizi sredina 9 treba biti oprezniji, ako fed odluci dignuti kamate kao sto je najavljivao to bi zasigurno bio kraj bull marketa, ako prolongiraju kao sto svi ocekuju vidjet cemo koliko bikovi imaju snage da vrate indekse na ath.

nafta na ovim razinama 39.6 mi se cini kao dobra prilika za short poziciju, sutra je EIA izvjestaj koji bi ioet trebao biti bearish sto se nafte tice, neutral za natty, jedini problem kod nafte je da su svi bearish, pa se najavljuje cak i dno na 20 dolara, podsjeca me na situaciju kod natty-a prije par godina kad su svi na 2 dolara tvrdili da ide ispod 1, a dno je bilo vrlo blizu, uglavnom short term bearish, long bullish, ocekujem testiranje 32.

shangai -1.3% na kraju, svasta

xiv 26,74

danas mi se cini da ce biti sve suprotno od jucer, jedina slicnost je + premarket, slabo otvaranje mogao bi biti jak kraj, mozda bullsi uspiju jedan dan odraditi kako spada.

xiv 26,74
@Mr.ja pro-take -27,60 dosta…yupieeeeeeeeeee

danas mi se cini da ce biti sve suprotno od jucer, jedina slicnost je + premarket, slabo otvaranje mogao bi biti jak kraj, mozda bullsi uspiju jedan dan odraditi kako spada.
…složio bih se…nervoza je ali danas sam bik re in 27,10

…složio bih se…nervoza je ali danas sam bik re in 27,10
[/quote]-27,30…dosta…nervozan market

New Report

Close