decki treba oda pocast bikovima, hrabro su se borili danas i poginuli. ovo nije obicna korekcija, bear is alive.
1893 na kraju…ovo je preludo…
cigareta…@Mr. well done…obojici l’noć [emo_namigusa]
kina -5%, ostali azijati bounce back, japan otvorio na -4, zavrsio +1.7 %, premarket spx , vrh na 1918 velika mogucnost za jaci bounce back danas koji ce mnogi traderi iskoristit za izlazak iz pozicije, jucer puno njih na cnbc-u govore da cekaju odbijanac za kracenje pozicija.
nafta iznad 39, otvaram short poziciju, natty jos malo do 2.5, mjesec dana do zavrsetka shoulder season, priprema za long.
@Mr. mala korekcija shanghai -7,63;nikkei -3,96…ostali nebitni lol
…celente…market crash…from Brazil to Russia…from China to
Croatia lol
je, shangai ispod 3000, necu vise stavljati informacije u 8 ujutro prije nego kavu popijem[emo_smijeh]
dobar je celente, zivahan[emo_smijeh]
otvorio malu short poziciju spx na 1933
XIV 23,45…brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
od Lehmana…jučer 53,xx
ne znam phile, na razinama spx 1940 puno mi nekako ugodnije biti u short-u, sto ne iskljucuje mogucnost da nece i vise, da sam uspio uhvatiti spx na 1900 usao bi long, od samog otvaranja osim vrlo kratkog izleta ispod 1900 , solidan je +.
slazem se da ce biti odbijanac danas, samo mislim da je to kratki predah, pa opet natrag u korekciju, u ovim okolnostima ostavit cu ovaj short spx 1933 i po potrebi pojacavati poziciju na razinama 1950-1960, sumnjam da ce danas skociti vise od 5%.