Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

decki treba oda pocast bikovima, hrabro su se borili danas i poginuli. ovo nije obicna korekcija, bear is alive.

istina…bilo je 20-ak minuta pred kraj dobar run…ali medo ima pretešku šapu ipak…

1893 na kraju…ovo je preludo…
@apsolutno potpisujem…ja sam iscjeđen ko limun…požutio od
cigareta…@Mr. well done…obojici l’noć [emo_namigusa]

isto, tezak dan, gj i laku noc decki

ajde odmori…napravi neki detox…[emo_namigusa]

kina -5%, ostali azijati bounce back, japan otvorio na -4, zavrsio +1.7 %, premarket spx , vrh na 1918 velika mogucnost za jaci bounce back danas koji ce mnogi traderi iskoristit za izlazak iz pozicije, jucer puno njih na cnbc-u govore da cekaju odbijanac za kracenje pozicija.

nafta iznad 39, otvaram short poziciju, natty jos malo do 2.5, mjesec dana do zavrsetka shoulder season, priprema za long.

@Mr. mala korekcija shanghai -7,63;nikkei -3,96…ostali nebitni lol
…celente…market crash…from Brazil to Russia…from China to
Croatia lol

je, shangai ispod 3000, necu vise stavljati informacije u 8 ujutro prije nego kavu popijem[emo_smijeh]

dobar je celente, zivahan[emo_smijeh]

otvorio malu short poziciju spx na 1933

XIV 23,45…brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
…ja ovo skupljam jutros 30,03 prosj….ovakav vix nije bio
od Lehmana…jučer 53,xx

ne znam phile, na razinama spx 1940 puno mi nekako ugodnije biti u short-u, sto ne iskljucuje mogucnost da nece i vise, da sam uspio uhvatiti spx na 1900 usao bi long, od samog otvaranja osim vrlo kratkog izleta ispod 1900 , solidan je +.
slazem se da ce biti odbijanac danas, samo mislim da je to kratki predah, pa opet natrag u korekciju, u ovim okolnostima ostavit cu ovaj short spx 1933 i po potrebi pojacavati poziciju na razinama 1950-1960, sumnjam da ce danas skociti vise od 5%.

XIV 23,45…brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
…ja ovo skupljam jutros 30,03 prosj….ovakav vix nije bio
od Lehmana…jučer 53,xx
[/quote]@Mr. ja jutros nisam vjerovao došao do 30,01…out 30,98…
do otvaranja ništa više…ajd’

nekako mi se čini ovo kao lažnjak danas…
euforično otvaranje…futursi zeleni…moglo bi bit do kraja crvenila….
teško je išta predvidjet u ovim okolnostima….moglo bi u oba smjera…
držim se casha…

New Report

Close