krvavo…gledam neke dionice koje nisu bile na ovim razinama ni u vrijeme nažešće krize s kraja 2008. i početka 2009. godine…
a od onda do danas popravila se značajno krvna slika…
Kinezi će sve uništit…ovako il onako…
Ljudi moji…dva predivna dana za grizlije…apsolutno su rasturili
NYSE…Dow je s padom od nešto preko 10%(close basis)dodatno razbuktao
naše želje…nije @Mr.,Doc&Marci…drago ni je da ste aktivni i
konstruktivni…dajmo glave skupa napokon…
Zanimljivo prošli tjedan na CNBC.u čitao da lova napušta market brzinom
nezabilježenom od 1993 g. lol…pa Gerald Celente i još neki utjecajni
likovi…najavili su…ovaj lom…jedan poznati tehničar…apsolutno
u dan…osobno moslim da jedino mama može donijeti zaojret,a ona nastupa
polovinom 9-tog…bounci su…apsolutno neminovni…več slijedeći tjedan…take care…posebno na VIX-u iznad 20…ok…pozz [emo_namigusa]
saudijci zavrsili dan sa -7%, nastavlja se panika.
iako ima puno stvari koji zabrinjavaju ,rat valutama, jako slab PMI u kini, pucanje kljucnih potpora na svim indeksima, mislim da je ovo sve samo uvertira da se napravi pritisak na FED da odgodi dizanje kamata.
FED ako ne zeli izgubi kredibilitet dizat ce kamate, iako mislim da ce ih slomiti ovaj bloodbath sto se trenutno dogada.
taj tehnicar sto govoris phil, mislim da je dao interviju na cnbc-u u cet da u petak ocekuje kapitulaciju.
uglavnom velika volatitnost nas ceka, do objave fed-a, ocekujem da ce odgoditi dizanje kamata za slijedecu godinu i da ce se market nakon toga stabilizirati.
u
oKolege…Celente(rijetko najavljuje crash…još tamo 1987…ali sada
opet…Harry Dent(doduše on je stalni medo lol)…etc…chartist…nije
taj…dobit ćeš ga @Mr.(moram mu iskopati adresu)…nego Mr.natty…kao
klizi…evo gledam 2,65/6…ima vremena…vidjet ćemo
.Dakle otprilike nakon četiri godine…imamo pošten atak grizlija…
već sam pomislio da ih nema lol…čujemo se
s&p so far 1911 low…uzmemo li 2134 top…nešto više od 10%…imam
jedan graf…na toj razini(close)…i tu bi bio…kupac lol…omg
tek je jutro [emo_namigusa]
vidim neku abavu potporu SPX na 1920, natty prema 2.5, preriskantno biti short, cekati daljnji pad za long poziciju, nafta vjerovatno testiranje dna 2008 na 32, eventualni svaki rast iskoristiti za otvaranje short pozicije, gadno gadno
jalovi su pokusaji bilo kakve obrane u premarketu, kina na -8 %, stena ce opet bez ikakve obrane dole cini mi se, nafta slobodan pad, energy dionice slobodan pad, ovo dvoje ima najvecu tezinu u spx-u, shodno tome otvorio short na spx sad na 1940, eventualno obrana na 1910-1920, s/l otvoren, pretiti pozorno