Untri je samo Laf.Čeka jaki skok ZSLa ili AGQa da se pohvali prinosom.
A što se tiče amer-equitiy-a oni su zreli za okinawu malo žešćih proporcija.Kratko&Jasno:Overvalued, Overbullish, Overbought, Rising yields.A najmanje Gold&Silver.
http://www.financialsense.com/contributors/john-hussman/extreme-conditions-and-typical-outcomes
…Samo ti i dalje njih slušaj,kako je biti pola godine u TZA?! [lol] [shocked]
[/quote]
Za tvoj info ja nikad nisam bio u TZA.O čem pričaš?
Daj sad budi laf.Prognoziraj dobar ticker unaprijed.Poslije bitke čak i ti možeš biti general.
[/quote]
…lafe pa šta je ovo,silver će najmanje padati kao [shocked],kad će ta okinawa [lol] ,pa taj
guzman kupio pred neki dan FSLR i još neke,zajebava te lik,najavit ću ti ja pad bez brige [lol] [yawn],odo na ljetne aktive [wink]
Shanghai Silver Trading Volume Surges By 65% Last Month
In the aftermath of the Shanghai exchange’s margin hike and trading band increase reported previously, a pair of articles from Bloomberg and the FT looks at the trading of silver in China, where the mostly retail-traded metal continues to be seen as an inflation hedge. From Bloomberg: "Silver trading in Shanghai, which jumped 65 percent in terms of volume last month, will continue to increase on demand for a safe-haven investment
Sve je to balončina, ko i KSST.
uco long itraday
Kolega barbamrak, ako je UCO long koja se kapica koristi??
A šta mislite o UNG-u?? Plinjara? Meni je račun za plin skočio još od davnina, pa me i tu zanima koja se kapica korsiti. Fala
BAC na razmatranju…
BAC je po meni ok…ušao sam u njega na 11.65 i neka čeka Novu godinu..
ZSL odrađen danas 🙂
… idu Jenkiji još up S&P 1425-1430,nezna guzman…slowly but surely…adio ti meni [lol] [wink]
…ne slušajte nikakve medije,samozvane gurue, samo mene, target je jasan,usputne korekcije
do 10% su sasvim normalne i dapače welcome [wink]