Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

vratio jučer u portfelj SVM [wink]

ukoliko silver ode još u korekciju podebljati ću poziciju u SVMu a i SLW mi je na interesantan…….
u fundamentima silvera se ništa bitno nije promijenilo…….dok god Ben printa papirušinu metali su in

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

… sve OK,tu smo da pobijedimo Fraud Street,sutra rasterećeno slušamo ni manje ni više nego
četvrtog najmoćnijeg čovjeka svijeta [wink]

ja jos niti jedanput nisam uspio shvatiti sto ti predlazes kao dobar buy…
[sealed]
[/quote]
Z S L = SUPER B U Y [lol] [proud] [rolleyes]
[/quote]

sta nisi rekao na 12…
sad je vjerojatno gotovo.

[undecid]
[/quote]
Tek sada vidio tvoj post,kakva šteta,over 20% zarade za jedan dan,danas u pre-marketu došao na
26$ i jasno jobs story,ajmo oladi malo,ali odradio čistih 100% u šest dana ,ma čudo jedno Z S L
,drugi puta uleći sine sa all in bez mudrovanja,jer to je bio RED HOT DAY,SI VIDIO $ UP 2% JUČER
,stay tune [wink],great week-end all of you,bit će pregršt prilika još Tigre na N Y S E [lol] [smiley]

A što ga ti uspijevaš lagati da je to čudo jedno.Ajde kad si tako pametan reci kud će ovaj tjedan taj tvoj ZSL?Da vidimo kako ti lafčina zaradjuješ.Al unaprijed reci a ne nakon bitke.Nakon bitke su svi generali.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

+SVM
+FR

i dalje bullish na silver [wink]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

ulje je na vodi…
fajr in d skaj..- [wink]

Frankly my dear, I don't give a damn!

@ pa Tigre za investitore koji uredno puše u trejdanju nekoliko puta sam rekao kupite STENU
zvanu AAPL još tamo na cca 275,ostavi se TYP-a ,FAZ-a pobogu fraud street je brutalno
nemilosrdan,bolje cca 30% dobiti na totalnom ziherašu stevice posla nego ETF-ovi sa extra
prinosom ali i extra blows jobom [lol] [wink]

a po Vama šta je ziher?
[/quote]
Ziher je da si Tigrus II [lol] ,ziher bi mogao biti i flash crash II uskoro [lol] [wink]
[/quote]
@ Noa,evo ti najave,29.04 [lol] [yawn]

silvermania,parabolic moves,namještavam se na ZSL entry point [cool]

@NOA
25.04. [lol] [yawn]

@Noa koliko si u TZA,daj nam pravi nick,onaj od jeseni prošle god. [lol] [yawn]

… sve OK,tu smo da pobijedimo Fraud Street,sutra rasterećeno slušamo ni manje ni više nego
četvrtog najmoćnijeg čovjeka svijeta [wink]

ja jos niti jedanput nisam uspio shvatiti sto ti predlazes kao dobar buy…
[sealed]
[/quote]
Z S L = SUPER B U Y [lol] [proud] [rolleyes]
[/quote]
5.5. pre-market 14,10 h; na kraju dana u plusu 25,14%,moj noa,vrati se ti u 1477 g. [lol] [shocked]

… je li moja STENA ono kao najvredniji brend na svetu ili ne,ma jeste stevica posao
zna svoj posao [lol] ,ajde javim se dogodine deco sa svežim vestima [bye]

…kaže altucher da vredi jabuka $1000 share [proud] [shocked] [tongue]

… pa ja poranio …nije još next year,ali sledeće…first trilion $ preduzeće [lol] …laku noć [yawn]

New Report

Close