Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

@Tigrus
,sve što želim uistinu je da razvaljuješ Jenkije sa svojim odabranim ETF-ovima,kratko
i jasno,ne želim ti pametovati koje ni kada,amen,just take care and good luck to you!
A [lol] ,njega obožavam,ne mogu si pomoći,smijeh je tako zdrava stvar,cheers [lol] [wink]

dobro.
ja cu vam pisati kad cu u sta ulaziti ukoji etf i razloge zasto to mislim, pa cemo vidjeti kaj bu…

ovaj dolar bittrebao uskoro okrenut trend. do 1,48, a max na 1,50 ali to tesko.
kaze mi znalac.
[wink]
[/quote]
… ko je taj tvoj znalac,kladim se da je daryl guppy [cool]

@Tigrus
,sve što želim uistinu je da razvaljuješ Jenkije sa svojim odabranim ETF-ovima,kratko
i jasno,ne želim ti pametovati koje ni kada,amen,just take care and good luck to you!
A [lol] ,njega obožavam,ne mogu si pomoći,smijeh je tako zdrava stvar,cheers [lol] [wink]

dobro.
ja cu vam pisati kad cu u sta ulaziti ukoji etf i razloge zasto to mislim, pa cemo vidjeti kaj bu…

ovaj dolar bittrebao uskoro okrenut trend. do 1,48, a max na 1,50 ali to tesko.
kaze mi znalac.
[wink]
[/quote]
… ko je taj tvoj znalac,kladim se da je daryl guppy [cool]
[/quote]

nije taj. nego jedan drugi bradonja, ali nas bradonja. domaci…
jos nije presao 100% u dolar iz eura.
inaceje domaci bradonja odsjedio sa masnom lovom u ovom rastu eura.
[wink]

ps. nemojte me povezivati sa nekim anonimcima (schwab i sl). dobro ?
[angry]

bio sam u ung mjesec dana i dobio neke obrasce
pitanje za znalce što treba raditi s schedule k1 form 1065

Koliko ovo još može potegnuti

visoko, visoko [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kao što rekoh silver u silovitom povratku……

silver 48,04 usd + 6,55%
(nadam se su lumeni koji su zagovarali ZSL na vrijeme utekli) [wink]

…e moj lumene ZSL +18% ,AGQ – 18%…fraud street je to…ništa bolji od bin ladena…
nemilosrdan…zato ne pametovati,nego učiti [lol] [wink]

…he,he,he BTW Silverado moj omiljeni vestern,over 90% bullish on silver [wink]

…25.04.srebro nadomak vrhu iz 1979,blizu 50$,e pa ne ide to onako iz prve preko,krdo je
moćno ali redovito manjina bere vrhnje bez mudrovanja,za ovu godinu meni dosta,
čujemo se dogodine ako Bog da djeco, take care [kiss]

…jutro je pametnije uvijek.silver peak je bio 18.01.1980;50,35$ [proud]

Dečec da ti malo prosvijetlim pamet.Silver peak je bio 1477. godine na razini od 806 dolara.Mjereno današnjim dolarom.Eto sad možeš nastaviti trkeljati kao i do sada.

nhf

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Eh nisam ti naveo izvor.Pa evo:Chris Waltzek:"Wealth building strategies in energy, metals and other markets".2011.g

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

A što se tiče amer-equitiy-a oni su zreli za okinawu malo žešćih proporcija.Kratko&Jasno:Overvalued, Overbullish, Overbought, Rising yields.A najmanje Gold&Silver.
http://www.financialsense.com/contributors/john-hussman/extreme-conditions-and-typical-outcomes

…1477 [lol] ,bravo NOA [yawn]

… idu Jenkiji još up S&P 1425-1430,nezna guzman…slowly but surely…adio ti meni [lol] [wink]

New Report

Close