A fino sam vam govorio da će vas razguziti još 15.10-tog,nećete imati ni za prosjački štap
next year,a mogli ste kupiti stenu…ZSE slušajte i kupujte samo što tata kupuje,a prodajte poput
vihora kada big daddy upozorava,zagreb shit exchange [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
… bilo mi žao naših investitora koji su zarobljeni u domaćim građevinarima… trebam li prevest?
…patetična je usporedba AAPL-AGQ, nasumce izabran ČISTI ZICER,KVOTA NA STENU 1,01 [lol]
@ pa Tigre za investitore koji uredno puše u trejdanju nekoliko puta sam rekao kupite STENU
zvanu AAPL još tamo na cca 275,ostavi se TYP-a ,FAZ-a pobogu fraud street je brutalno
nemilosrdan,bolje cca 30% dobiti na totalnom ziherašu stevice posla nego ETF-ovi sa extra
prinosom ali i extra blows jobom [lol] [wink]
pa ja sam zadovoljan s mojim ETFovima.
prosli tjedan +16% u 5 dana na all in investiciju
ovaj tjedan -5% na 25% portfelja – a to je zbog sumljivog breakouta..
ono s cime nisam zadovoljan je tvoj nacin pisanja jer ima previse znakova kao sto su " [lol] " a premalo konstruktivne diskusije.
ozbiljno ti kazem, ovo sto pises se tesko moze razumjeti uz najbolju volju.
kao što rekoh silver u silovitom povratku……
silver 48,04 usd + 6,55%
(nadam se su lumeni koji su zagovarali ZSL na vrijeme utekli) [wink]
a ovo je rezultat ZSL
ProShares UltraShort Silver (ETF)
ZSL 13.66 -13.32%
[smiley]
… sve OK,tu smo da pobijedimo Fraud Street,sutra rasterećeno slušamo ni manje ni više nego
četvrtog najmoćnijeg čovjeka svijeta [wink]
… bio po 13,XX pa sell over 15… pa hold…odličan promet i tu i na agq,take care [wink]
[/quote]
… smart daytrade…dosadni ko proljev(just hold the button,umjesto sell čitati sold,another victory,ma bolje ne može),ove godine plus over 150%,hasta la vista [smiley]
[/quote]
…pa sve tu piše lumenu…daytrade…bez nagovora…13,9-15,1do 15,2x=+8% u pađe,take money and run,da ne bih čekao danas bradonju da izrecitira uvijek iste fraze,a vidi mi zelembaća 1,48 skoro,ajmo barca [lol] [wink]
… sve OK,tu smo da pobijedimo Fraud Street,sutra rasterećeno slušamo ni manje ni više nego
četvrtog najmoćnijeg čovjeka svijeta [wink]
…lumenu pazi proroka,sutra R A S T E R E Ć E N O slušamo [cool]
@Tigrus,sve što želim uistinu je da razvaljuješ Jenkije sa svojim odabranim ETF-ovima,kratko
i jasno,ne želim ti pametovati koje ni kada,amen,just take care and good luck to you!
A [lol] ,njega obožavam,ne mogu si pomoći,smijeh je tako zdrava stvar,cheers [lol] [wink]
@Tigrus,sve što želim uistinu je da razvaljuješ Jenkije sa svojim odabranim ETF-ovima,kratko
i jasno,ne želim ti pametovati koje ni kada,amen,just take care and good luck to you!
A [lol] ,njega obožavam,ne mogu si pomoći,smijeh je tako zdrava stvar,cheers [lol] [wink]
dobro.
ja cu vam pisati kad cu u sta ulaziti ukoji etf i razloge zasto to mislim, pa cemo vidjeti kaj bu…
ovaj dolar bittrebao uskoro okrenut trend. do 1,48, a max na 1,50 ali to tesko.
kaze mi znalac.
[wink]
@ pa Tigre za investitore koji uredno puše u trejdanju nekoliko puta sam rekao kupite STENU
zvanu AAPL još tamo na cca 275,ostavi se TYP-a ,FAZ-a pobogu fraud street je brutalno
nemilosrdan,bolje cca 30% dobiti na totalnom ziherašu stevice posla nego ETF-ovi sa extra
a po Vama šta je ziher?
a po Vama šta je ziher?
[/quote]
Ziher je da si Tigrus II [lol] ,ziher bi mogao biti i flash crash II uskoro [lol] [wink]