moguće da ode u neku sitnu korekciju……ipak je to rast od 21usd do 49usd……..iako znajući fundamente može to potegnuti i preko 100-tke, hehe
inflacija divlja, valute padaju kao snoplje….kupovna moć kopni…..još ako BBking najavi QE3…..ni 200 nije nemoguće [wink]
Kolege, ovo je nevjerojatno koliko ovo još može gore
Međedi ćao [bye]
silvermania,parabolic moves,namještavam se na ZSL entry point [cool]
… bio po 13,XX pa sell over 15… pa hold…odličan promet i tu i na agq,take care [wink]
i jes ušao…….da znam koliko ćeš sutra biti u minusu [wink]
moguće da ode u neku sitnu korekciju……ipak je to rast od 21usd do 49usd……..iako znajući fundamente može to potegnuti i preko 100-tke, hehe
inflacija divlja, valute padaju kao snoplje….kupovna moć kopni…..još ako BBking najavi QE3…..ni 200 nije nemoguće [wink]
Ja sam izasao, cekam opet "siječanj".
… bio po 13,XX pa sell over 15… pa hold…odličan promet i tu i na agq,take care [wink]
[/quote]
… smart daytrade…dosadni ko proljev(just hold the button,umjesto sell čitati sold,another victory,ma bolje ne može),ove godine plus over 150%,hasta la vista [smiley]
i jes ušao…….da znam koliko ćeš sutra biti u minusu [wink]
…amigo nikad se ne veseli mogućem tuđem minusu,a da si poslušao bila bi danas puna šaka brade [kiss]
odakle ti to da se ja veselim nečijem minusu?……… danas je options expiry day za silver pa su ga skorigirali………od sutra sve po starom.. [wink]
imho ZSL je preriskantna igra…….već su mnogi popušili na kratkortajnim ulascima na ZSL i pogađanju dna i vrha….tak da ne bih hvala, tko voli nek izvoli [thumbsup]
… sve OK,tu smo da pobijedimo Fraud Street,sutra rasterećeno slušamo ni manje ni više nego
četvrtog najmoćnijeg čovjeka svijeta [wink]
… sve OK,tu smo da pobijedimo Fraud Street,sutra rasterećeno slušamo ni manje ni više nego
četvrtog najmoćnijeg čovjeka svijeta [wink]
ja jos niti jedanput nisam uspio shvatiti sto ti predlazes kao dobar buy…
[sealed]
@ pa Tigre za investitore koji uredno puše u trejdanju nekoliko puta sam rekao kupite STENU
zvanu AAPL još tamo na cca 275,ostavi se TYP-a ,FAZ-a pobogu fraud street je brutalno
nemilosrdan,bolje cca 30% dobiti na totalnom ziherašu stevice posla nego ETF-ovi sa extra
prinosom ali i extra blows jobom [lol] [wink]