vratio se u USD/SGD, stop ispod 1.2692. bah…
kako Vam se kolega čini odnos USAdolara i Kanadskog? nešto sam se zezao danas malo s tim, pa rekoh da Vas pitam.
Kolega inverter je postao počasni analitičar brokeraja "Brokeri s Moravu" [thumbsup]
kako Vam se kolega čini odnos USAdolara i Kanadskog? nešto sam se zezao danas malo s tim, pa rekoh da Vas pitam.
Kolega inverter je postao počasni analitičar brokeraja "Brokeri s Moravu" [thumbsup]
[/quote]
YYIN TO JE PRAVA FIRMA….DOBIO SAM DOJAVU [lol] [lol] [lol] [lol] ili BOFL [lol] [lol] [lol]
Ehej bok deca……
Od neki dan sam opet u srebru i bakru.
Naravno SVM i QUX.
Titan Uranium piči ko blesav, sad je na 0,83 cad ( bio na 0,20 kad sam ga kupovao ), a uran od 42 usd došao na 73 usd.
Kaj da velim? Može li bolje….
Na razlici kanadskog dolara i usd se nećete obogatiti, ali i tu imam nekih tri posto extra, jer sam mijenjao usd u cad kad je bio 1,02 a sad je 0,99
+ – ENTR [tongue]
Prosli tjedan nakon vise od mjesec dana apstinencije od burze kupio SVM u ponedjeljak i AGQ u utorak. SVM sam skinul super, AGQ sam mogao i bolje al nema veze
Chesapeake Energy plans to sell $5B in assets
evo, u pre-marketu je veselo…a uskoro će i izvješće, koje će biti dobro…pa ak je još ko zainteresiran da se ukrca…još uvijek se da ovdje dobro zaraditi…
Evoga FAZ 7,80$ a brutalni kapital se ukrcao na 14$ i nestao. [lol]
micek-tigrić naišao na jaku distribuciju
puno jaču od hdel [rolleyes]