Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Krenuo proboj na SLV…

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Ovdje upišite svoj komentar… [cool]

[thumbsup]

..odo van. Javi se ako si za kavu. [wink]

+STP

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

+STP

Serenity, Tranquility, Peace? [shocked]

Kaj reci na AGQ? Mrak. I SVM i DAG lijepo rade danas. Ipak, ja bi malo manje divljanja na srebru da ne bi opet bila korekcija prebrzo.

Kaj reci na AGQ? Mrak. I SVM i DAG lijepo rade danas. Ipak, ja bi malo manje divljanja na srebru da ne bi opet bila korekcija prebrzo.

Ja ionako trenutno imam shisofreni portfolio a AGQ tome najviše doprinosi…čekam novi top pa da ga rješim..(do neke nove prilike). [smiley]

+STP

Serenity, Tranquility, Peace? [shocked]
[/quote]
?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

AGQ je igračka, ako želiš držati srebro , postoje umjereniji papiri ili "fizika".

AGQ je igračka, ako želiš držati srebro , postoje umjereniji papiri ili "fizika".
[/quote]

Fiziku sam nabavio davno prije nego sam krenul se igrati s AGQ. Pisal sam na forumu o tome pa su neki mislili da kupujem "kajle" i slicne pizdarije. Slazem se da je igracka ali je dobra igracka za sad [wink]

+STP

Ogroman visak kapaciteta u tom sektoru, Njemacka reze poticaje i jos novih igraca ulazi. Margini zarade ce im svima pasti u 2011, a i ovako tesko sto zarade. Jedini solar play koji imam je Satcon jer rade invertere gdje je konkurencija puno manja, a i manje su izlozeni Njemackom trzistu od recimo PWER-a.

Problem sa STP-em je sto su dosta orijentirani na manje sisteme kod kojih je proizvodnja skuplja i koji vise ovise o poticajima.

First Solar ce imati guidance update sredinom Prosinca to ce nam reci kuda sektor ide.

Way too risky play.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Twixer @ SATC dobar…nisam nikad trzio ..PWER vrlo volatilan ,sto meni odgovara…sto kazes na SOL ?

Silver na Comexu se trenutno vrti oko 27,10…što je +1,03% u odnosu na jučer [wink]..
…ali dan traje dugo.

New Report

Close