Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

kako kolje typ…
faz…
bgz…
[lol]

danas cete vjerojatno imati priuliku za dokup.
sretno.

typ skocio sa 25 na 29,5 u 3 dana…

[/quote]

izgleda da će danas biti još bolja prilika za dokup…..

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

milina od trzista ping- pong …usa [kiss]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kupio nazad SVM i TUE

Riješio FAZ sa +

[wink]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

Postovanje,
Molio bi nekog da mi objasni neke stvari oko vjerojatnog preokreta u trendu.Koliko citam na ovom forumu logika bi bila kupovati short etf-ove.E posto sam ja pocetnik tu ima pitanja na koje ne znam odgovor
Zanima me dali ja sa obicnim cash accountom na Sogotrade mogu kupovati ETF – ove ukljucujuci
i ove ETF X2 ili X3.(vidim da se dosta trguje sa FAZ, FAS …itd)
Drugo pitanje koje mi se sad namece je shortanje dionica, dali je to prica iz knjiga ili je to uobicajena stvar na ovom forumu.Dali moram imati neku posebnu lovu na accountu da bi mi bilo dozvoljeno shortanje.Ne razumijem npr. ako shortam recimo 100 dionica necega. I sutra te dionice skoce u nebo. Dali se moze desiti da izgubim svu drugu preostalu lovu na accountu?

Pozdrav

Crv

Postovanje,
Molio bi nekog da mi objasni neke stvari oko vjerojatnog preokreta u trendu.Koliko citam na ovom forumu logika bi bila kupovati short etf-ove.E posto sam ja pocetnik tu ima pitanja na koje ne znam odgovor
Zanima me dali ja sa obicnim cash accountom na Sogotrade mogu kupovati ETF – ove ukljucujuci
i ove ETF X2 ili X3.(vidim da se dosta trguje sa FAZ, FAS …itd)
Drugo pitanje koje mi se sad namece je shortanje dionica, dali je to prica iz knjiga ili je to uobicajena stvar na ovom forumu.Dali moram imati neku posebnu lovu na accountu da bi mi bilo dozvoljeno shortanje.Ne razumijem npr. ako shortam recimo 100 dionica necega. I sutra te dionice skoce u nebo. Dali se moze desiti da izgubim svu drugu preostalu lovu na accountu?

Pozdrav

Crv

ufff ,kolega ne se ljutit ,,,ali otići na usa market i pitati ovakve stvari ….koje su odavno trebale bit apsorbirane…. [undecid] short samo sa margin acc….etf ..pa valjda si probao upisati ticker ili ti sogo sluzi samo za ljepo vidit…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dokupio jucer AGQ. SVM i DAG mi i dalje u portfelju a premarket za sve 3 zgleda do jaja [thumbsup]

Hvala na odgovoru, nemam se na sta ljutit rekao sam da sam pocetnik.Usao sam u ovu pricu sa dionicama da vidim dali to mogu raditi.Struka mi nije ni blizu neke ekonomske prirode pa tako ima dosta pojmova koji su vama koji se duze bavite ovim poslom normalni a meni su nepoznati.Svu svoju dosadasnju energiju sam usmjerio na tehnicku analizu i scan dionica i tu se puno bolje snalazim.Osobno niti ne poznam nikoga ko se ovim bavi pa je ovo jedino mjesto gdje mogu postaviti ovakva pitanja.

Pozdrav

Crv

FYI,upravo nastao sekundarni bear trend na intraday chart-u na Silveru, ali mi smo ionako
dugoročni pa nas ne brine (razmišljamo čak i do preksutra a ne samo od danas do sutra[/i]). [thumbsup] [lol]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

AKAM otvorio 2% u plusu… nadam se da je netko prekjučer prihvatio preporuku [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

TUE danas već 7,5% plusa a FAZ, kojeg sam se riješio u minusu 3,16%
To mu ga dođe skoro 10% čistih [kiss]

TUE danas već 7,5% plusa a FAZ, kojeg sam se riješio u minusu 3,16%
To mu ga dođe skoro 10% čistih [kiss]

TUE? meni samo TUES prihvaca …jako dobra ako si na nju mislio , ja vani …upravo i cekat cu dok indexi ne probiju otpore i ostanu iznad

Ne ne to ti je kanadska burza, TUE ( titan uranium ) ušao kad je bila 0,205 cad, pa je prodao kad je prešla 0,410 pa je opet kupio u mini-korekciji

danas već plus 8,70% ( faz minus 4,71% ) [wink]

New Report

Close