Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

međedi ćao [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovo je bio posao….nažalost ja ga prodao na stop loss još na 17,50 $…

Da li znaš zašto je tako? Ili opet se praviš pametan?

[/quote]

Da se pravim pametan ne bih ga bio prodao na 17,50 $ ili bih barem šutio o tome, samo prenosim što se dogodilo… [wink]..i nisam ovdje da bih se pravio ovakav ili onakav nego da podijelimo iskustva..
Dobro da nisi napisao da drukam da se iskrcam…od tebe mogu svakakve izjave očekivati [lol]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

ovo je bio posao….nažalost ja ga prodao na stop loss još na 17,50 $…

i ja sam se cudio ,,ali to je obrnuti stock-split http://101onlinestock.com/topic/vxx-to-reverse-split
[/quote]

Odma mi je laknulo…..znao je on 30 % bez prblema u jednome danu ali 300 %-previše i za VXX.

idemo jos up [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da se pravim pametan ne bih ga bio prodao na 17,50 $ ili bih barem šutio o tome, samo prenosim što se dogodilo… [wink]..i nisam ovdje da bih se pravio ovakav ili onakav nego da podijelimo iskustva..
Dobro da nisi napisao da drukam da se iskrcam…od tebe mogu svakakve izjave očekivati [lol]

Bezveze pričaš kao i obično i neutemeljeno. Zakaj je to tak? Zato kaj si ti sova!!!
hu, hu, huhuhuhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

bolje sova nego skakavac kao ti

skakavac joj zašo u rukavac…idi seko u taj šaš…namesti se ko što znaš… [bye]

pull back

push pull
ili
pull push
?

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

popola

tehnolozi će nas danas provozati

popola

tehnolozi će nas danas provozati

TYP je u premarketu skoro na 27 $.
to je plus 6%

Prodao TLH i SVM, kupio FAZa na otvaranju

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

New Report

Close