već se u after houru odbija, moglo bi sutra u revijalnom tonu dalje kao i prije dva tjedna nakon jednodnevnog oštrog pada..kod zlata je odbijanac još izraženiji…
igh,ingr rekao sam vam buy on dips aapl
A fino sam vam govorio da će vas razguziti još 15.10-tog,nećete imati ni za prosjački štap
next year,a mogli ste kupiti stenu…ZSE slušajte i kupujte samo što tata kupuje,a prodajte poput
vihora kada big daddy upozorava,zagreb shit exchange [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
GAP izmedju SPOT i Futures cijene srebra, kod zlata se GAP polako popunjava, očekujem isto i kod srebra…moglo bi biti zanimljivo….
GAP izmedju SPOT i Futures cijene srebra, kod zlata se GAP polako popunjava, očekujem isto i kod srebra…moglo bi biti zanimljivo….
Naravno da se popunjava. ja jučer prodao samo dio TUE ( i neke rudnike bakra+20% u deset dana) ipak je to skoro 100% zarade u mjesec dana pa me malo frka, ali vidim poslije da je otišlo još up na 0,415cad.
Srebrninu nisam dirao jer očekujem da u dogledno vrijeme probije 30 usd pa onda možda malo skratim.
A možda i ne, reko Livermoore da se ne režu winneri..jerbo je metalurgija u secular bull marketu.
Bumo vidli
AGQ otvorio sa 6,50 % plusa….ovdje, po običaju, jebe lud zbunjenog.
Pa baš gledam a srebro se baš i ne opravlja pa se počinjem pitati u što to ulaže ta ekipa iz AGQ?
Što znači to opravlja? Vidim samo beskrajno ludlilo.
Pa baš gledam a srebro se baš i ne opravlja pa se počinjem pitati u što to ulaže ta ekipa iz AGQ?
Jedino kaj ja vidim danas da je čist pristojno zeleno to su nafta i metali.
ovo je bio posao….nažalost ja ga prodao na stop loss još na 17,50 $…
Da li znaš zašto je tako? Ili opet se praviš pametan?
i ja sam se cudio ,,ali to je obrnuti stock-split http://101onlinestock.com/topic/vxx-to-reverse-split