stari pro jučer na CNN-u prije odluke kaže naša prva reakcija če biti sell on news,očekivanja su bila
1,2 trilijuna,ulaz znači čista špekulacija na fedovu odluku,idem gledati nogomet,take care people
evo, da se i ja javim s pokojom porukom ovdje…
obratite pažnju danas na SD…nakon zatvaranja burze objavljuju kvartalne rezultate…drži se dobro trenutno +2.64% na 5.83 $…
ušao sam na 5 $…iako sam mogao i na niže, budući da je bio i na razinama od 3.80…
Eto, malo je čudljiva stvar s tim dionicama iz naftnog sektora….
Jučer je CHK objavio zaradu od 0.70 $ po dionici umjesto očekianih 0.64…s porastom prihoda…2.6 B , umjesto očekivanih 2.31 B….al eto ni to mu nije pomoglo…eto danas u minusu…
a i XOM je nedavno objavio dobre rezultate, pa nije mrdnuo previše nakon same objave…danas ipak nešto više…
PBR nema greske [cool]
mnogi nisu svjesni što se dešava [bye]
volumen se otkinuo s lanca
Di neće…iako su cijene roba i dionica već značajno i prije skoćile , Benđo očero dolar u tri k..ca [bye]
Ostaje sada da vidimo hoče li ECB, Đapanezeri & Co u kontru…
hoh hoh hoh hohoho
Ma vidi ti to, Kučilju se baš posrećilo s tom krđom od srebra
ho hoh
Sjetite se što sam vam govorio za VUOC.OB još davnih dana dok je bio oko 0.20-0.25… nadam se da je bar netko od vas obratio pažnju.
Nedavno je bio čak i na 0.90, sad je na 0.60.
Evo i malo zanimljivog štiva
Vaš link
Potencijal za pad je 0.60$ po dionici. Potencijal za rast nešto veći.
Ovo nije nagovor za kupnju, definitivno i dalje smatram da se ne smije imati previše love u penny stock jer je to na neki način kocka.
Ali mislim da je ovo jedna dionica koju treba držati na oku.
Pozdrav [thumbsup]
kamo?
Sta ste se uskokodakli, nema me 3 dana i vec vam falim.
krecem se u skladu s spektaklom.
dobro si se sjetio nakon 2 mjeseca