Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

TSL vam je bomba [thumbsup] SNDK mi se cini pocetak dobre price

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

grizli mi se probudio [lol]

Šta je sa onim tigrum taj se natovario TYP-a i sada je u minusu jedno 15% lijepo nema šta ekipa koja ga je slušala u lijepoj je gabuli.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Šta je sa onim tigrum taj se natovario TYP-a i sada je u minusu jedno 15% lijepo nema šta ekipa koja ga je slušala u lijepoj je gabuli.

ma ko ga je slusao? prosipao je pamet ovdje 2 mjeseca o fazu i slicnim bakraćima…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

zasto amerima padaju indexi?

why? WHY???
[lol]

mjesec dana si na krivoj strani trzista…i kad konacno docekas promjenu trenda….bit ce ….JESAM VAM GOVORIO [lol] [lol] [lol]
[/quote]

pa sta da radim kad se FAZ ne mice sa 12,50???????????
[/quote]
Evo tigre počela tvoja distribucija napokon,na FAZ se mislim postaviti very soon ali prva brojka 11,5x-6,x range,još jedan bull trade i napuštam njihov camp for sure [wink]
[/quote]
Evo Tigre da si sačekao danas [lol]

philips @ cini mi se da ni ti nisi daleko od tigra..i tebi je svaki drugi dan pad izgledan [sad]

Uzeo jučer i GDX da popunim (dolarski) GAP…..

čestitam na svemu … bravo , dobar izbor [thumbsup] [proud]
[/quote]

Hvala, hvala, žao mi samo što nisam imao čuke uzeti više…kod ovih hoštaplera niti je crno-crno niti bijelo-bijelo..nikada ne znaš gdje će te i na čemu zaskočiti. Zato držim čušpajz-portfolio cijelo vrijeme…

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

evo, da se i ja javim s pokojom porukom ovdje…
obratite pažnju danas na SD…nakon zatvaranja burze objavljuju kvartalne rezultate…drži se dobro trenutno +2.64% na 5.83 $…
ušao sam na 5 $…iako sam mogao i na niže, budući da je bio i na razinama od 3.80…
Eto, malo je čudljiva stvar s tim dionicama iz naftnog sektora….
Jučer je CHK objavio zaradu od 0.70 $ po dionici umjesto očekianih 0.64…s porastom prihoda…2.6 B , umjesto očekivanih 2.31 B….al eto ni to mu nije pomoglo…eto danas u minusu…
a i XOM je nedavno objavio dobre rezultate, pa nije mrdnuo previše nakon same objave…danas ipak nešto više…

Istrpao HDY od jučerašnjih 2,50 na današnjih 3.17 $ cca 26% dobiti

To je posao. [thumbsup]

obratite pažnju danas na SD…nakon zatvaranja burze objavljuju kvartalne rezultate…drži se dobro trenutno +2.64% na 5.83 $…
ušao sam na 5 $…iako sam mogao i na niže, budući da je bio i na razinama od 3.80…
Jučer je CHK objavio zaradu od 0.70 $ po dionici umjesto očekianih 0.64…s porastom prihoda…2.6 B , umjesto očekivanih 2.31 B….al eto ni to mu nije pomoglo…eto danas u minusu…
a i XOM je nedavno objavio dobre rezultate, pa nije mrdnuo previše nakon same objave…danas ipak nešto više…

Kupovao sam XLE svojevremeno ,također je znao čudno reagirati na cijenu nafte i kompanijska izvješća..

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

philips @ cini mi se da ni ti nisi daleko od tigra..i tebi je svaki drugi dan pad izgledan [sad]

[lol] ,o čemu ti ovo je pisano pred više od metar i pol dana [lol] [lol],koji pad iz tza izašao u plusu jučer,prije toga iz ery +5%,a prije toga ne pamtim za bearove ETF [yawn]

upravo gledam SD

@INVERTER POGLEDAJ PRVU JUČERAŠNJU REAKCIJU NA ODLUKU FEDA,SVE TI JE NACRTANO [lol]

New Report

Close