Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ajmo ekipa baciti prognoze koliki će biti QE2?
kaj velite?

i da li će ga na kraju biti zbog ultra slabog dolara

ne znam ali sjebat će nas sve, ne bu dobro….
[/quote]
ma mogu sjebat jedino dolar..i to tako da će zažaliti..
meni se čak čini da je FED žao kaj su prije 2 mjesece spomenuli QE2 jer po rezultatima možda i nije potreban (barem ne sada)..a da ga recimo ne bude ili da bude manji od 500 mlrd burza će se raspast..

tako da me baš interesira slijedeći tjedad..
izbori gdje bi demokrati mogli izgubiti (nema više bailouta sranja i printanja love) a i imati ćemo odluku o QE2..

uff biti će zanimljivo 100%
[/quote]
ajme cim se ti zaokupljas [yawn] jel to placeno ??????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Bull/Bear ratio 1,61 [yawn],bullsi odmaramo se malo zar ne,sretan dan Neovisnosti!!!

A I danas odmaramo jer smo se jučer umorili bullsi [wink]
[/quote]
[kiss]
[/quote]
Bullsi you are genius,THX SO MUCH [bye]
[/quote]
Ratio 1,91 dajmo još malo još sam kod vas s povremenim escapadama [lol]
[/quote]
Ratio 2,05 do samog kraja uz vas bullsi,I wanna rock’n’roll all night [smiley]
[/quote]
Ratio 1,87 vidim dosta prebjega nakon mene,umorili se momci ha [wink]

http://online.barrons.com/article/SB50001424053111904149804575582340262070392.html?mod=BOL_da_udwsd

who dares, wins

http://graphicsweb.wsj.com/documents/Failed-US-Banks.html

kontinuitet se nastavlja

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

http://graphicsweb.wsj.com/documents/Failed-US-Banks.html

kontinuitet se nastavlja

kako su nicale tako ce i nestajat… [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ide to jako gore

međedi ćao [bye]

kaj ide gore?
[/quote]

ideššššššššššššššššššššššš
[/quote]

odlično, i moj DBC fino radi a i U$D ide gore…

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

USd ne samo da ide gore nego i rastura [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zasad TZA

Pitam se je li vrijeme za kupovinu nekog 2xbull ETF-a za naftu.Naime većina commodities je na razinama iz 2008 g,dok jedino još nafta stagnira,ako probije 85$ moglo bi biti interesantno…

"Only dead fish swim with the stream"

Pitam se je li vrijeme za kupovinu nekog 2xbull ETF-a za naftu.Naime većina commodities je na razinama iz 2008 g,dok jedino još nafta stagnira,ako probije 85$ moglo bi biti interesantno…

U 12 mj. je i novi summit o klimi u Meksiku, još ako podignu cijenu nafte "zelene" će dionice ponovno biti u fokusu jer je to trendi i tako…baš kao što su rasle u prosincu 2009g…

"Only dead fish swim with the stream"

Pričekaj objavu QE2.
Jer ako će biti veliki dolar će opasno pasti a nafta rasti.
Drugo postoji mogučnost da će danas FED povisiti kamate, kako bi imao "temelja" za žestoki QE2.
U svakom slučaju u slijedečih dva dana ćemo sve znati.
Plus izbori su u USA

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

nafta UP [cool]

New Report

Close