ne znam ali sjebat će nas sve, ne bu dobro….
[/quote]
ma mogu sjebat jedino dolar..i to tako da će zažaliti..
meni se čak čini da je FED žao kaj su prije 2 mjesece spomenuli QE2 jer po rezultatima možda i nije potreban (barem ne sada)..a da ga recimo ne bude ili da bude manji od 500 mlrd burza će se raspast..
tako da me baš interesira slijedeći tjedad..
izbori gdje bi demokrati mogli izgubiti (nema više bailouta sranja i printanja love) a i imati ćemo odluku o QE2..
uff biti će zanimljivo 100%
[/quote]
ajme cim se ti zaokupljas [yawn] jel to placeno ??????
A I danas odmaramo jer smo se jučer umorili bullsi [wink]
[/quote]
[kiss]
[/quote]
Bullsi you are genius,THX SO MUCH [bye]
[/quote]
Ratio 1,91 dajmo još malo još sam kod vas s povremenim escapadama [lol]
[/quote]
Ratio 2,05 do samog kraja uz vas bullsi,I wanna rock’n’roll all night [smiley]
[/quote]
Ratio 1,87 vidim dosta prebjega nakon mene,umorili se momci ha [wink]
http://graphicsweb.wsj.com/documents/Failed-US-Banks.html
kontinuitet se nastavlja
kako su nicale tako ce i nestajat… [cool]
USd ne samo da ide gore nego i rastura [lol]
Pitam se je li vrijeme za kupovinu nekog 2xbull ETF-a za naftu.Naime većina commodities je na razinama iz 2008 g,dok jedino još nafta stagnira,ako probije 85$ moglo bi biti interesantno…
Pitam se je li vrijeme za kupovinu nekog 2xbull ETF-a za naftu.Naime većina commodities je na razinama iz 2008 g,dok jedino još nafta stagnira,ako probije 85$ moglo bi biti interesantno…
U 12 mj. je i novi summit o klimi u Meksiku, još ako podignu cijenu nafte "zelene" će dionice ponovno biti u fokusu jer je to trendi i tako…baš kao što su rasle u prosincu 2009g…
Pričekaj objavu QE2.
Jer ako će biti veliki dolar će opasno pasti a nafta rasti.
Drugo postoji mogučnost da će danas FED povisiti kamate, kako bi imao "temelja" za žestoki QE2.
U svakom slučaju u slijedečih dva dana ćemo sve znati.
Plus izbori su u USA
nafta UP [cool]