Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

RRC [thumbsup]

Dobar , ali ti se uvijek uhvatiš skupih dionica. Ima jeftinijih puno bolje.

[/quote]
+- ….dolar po komadu ,,,daj koji ticker

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vladimir9, 27.10.2010. u 22:59
sad treba misliti na puricu s mlincima i odojak s jabukom

Ja sam rješio i to, sada treba misliti kamo slijedeći tjedan.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

RRC [thumbsup]

Dobar , ali ti se uvijek uhvatiš skupih dionica. Ima jeftinijih puno bolje.

[/quote]
+- ….dolar po komadu ,,,daj koji ticker
[/quote]

UUP.

vladimir9 @ ne volim se igrati forexa,,,,samo dobre kompanije na diskontu

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Igras se forexa uvijek kada kupujes USD da
bi trgovao u USA i izlozen si tecaju istog.
Osim toga onaj tvoj UNG nije kompanija…

necemo cjepidlacit oko tecaja sad… [rolleyes] UNG ne trzim dosta vremena…imas koji ticker na diskontu? evo ja vrebam RDN

necemo cjepidlacit oko tecaja sad… [rolleyes] UNG ne trzim dosta vremena…imas koji ticker na diskontu? evo ja vrebam RDN
[/quote]

Cjepidlačit…? Pa tečaj u USA mi se jako odražava na portfelj, tebi ne ili to uopće ne računaš?
Za tickere također pratim tečaj jer se on odražava na cijenu commoditiesa….sada ako dođe do korekcije pecam XLU, XBI, XLE ali pratim i GDX koji se već korektirao ali očekujem da će još dole…
Uz to zanimljiv mi je DBC jer je dobro diverzificiran a long je orjentiran.

ETF -ove prasis…tecaj usd/hrk ma ne tangira previse…od etf ..za sad BGU-BGZ , TZA-TNA…drugo nisam radio….

A u kojim jedinicama računaš svoj portfelj na kraju svakog dana…bananama?!

jel mozes utjecat na tecaj na kraju svakog trgovinskog dana ? trudis se napravit sto bolji prinos i to je to…zar ne?

jel mozes utjecat na tecaj na kraju svakog trgovinskog dana ? trudis se napravit sto bolji prinos i to je to…zar ne?
[/quote]

mogu utjecat na to kako tečaj djeluje na moj portfelj, zato imam, držao sam ili držim ERO,FXE ,UUP ili slične papire…nemoj sad ti kao Mravak i ovi naši socijalistički direktori koji daju izjave da su morali kupovati struju ili nešto drugo po visokoj cijeni i prodavati svoju robu po niskoj jer na to oni kao ne mogu utjecat…

[/quote]

mogu utjecat na to kako tečaj djeluje na moj portfelj, zato imam, držao sam ili držim ERO,FXE ,UUP ili slične papire…nemoj sad ti kao Mravak i ovi naši socijalistički direktori koji daju izjave da su morali kupovati struju ili nešto drugo po visokoj cijeni i prodavati svoju robu po niskoj jer na to oni kao ne mogu utjecat…
[/quote]
[thumbsup] [tongue]

New Report

Close