Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Kakav blaženi osjećaj je biti iskrcan,hvala tigrovima ma gdje bili,no position at all [smiley]

pa nisu tigrovi kupili dionice…tigrovi vrebaju Bear ETFove…

Kakav blaženi osjećaj je biti iskrcan,hvala tigrovima ma gdje bili,no position at all [smiley]

[/quote]
Kako nisu počistili me oko 16 [lol] ,očekujem solidnu korekciju malo po malo cca metar dana [wink]

[/quote]
Kako nisu počistili me oko 16 [lol] ,očekujem solidnu korekciju malo po malo cca metar dana [wink]
[/quote]

pa nisam znao da ste prodavali Bear ETFove u 16h…
pravi tigrovi su jucer lagano pikali Bear ETFove..

ako ste stvarno prodavaili BEAR ETFove – pod hitno se vratite noter…

Nema se što gledati ljudi bullsi su u Rimu u ponedjeljak idemo vidjeti PAPU (G20 pušiona od nekakvog dogovora)i peak je tu,take care,good weekend to all!

@Tigre,tu sam bio jasno ko dan napisano [bye]

Nema se što gledati ljudi bullsi su u Rimu u ponedjeljak idemo vidjeti PAPU (G20 pušiona od nekakvog dogovora)i peak je tu,take care,good weekend to all!

@Tigre,tu sam bio jasno ko dan napisano [bye]
[/quote]

pa kad si napisao da su tigrovi kupovali – pa sam moglo zakljuciti da si prodavao Bear ETFove…

nema problema,nego gledam laganini kopni sve gold,silver,oil,copper,a najvažniji je $ koji je dotakao dno još 15.10.!

kupili smo bears

kupili smo bears

A i ja lovio jučer najviše ERY…etc,ovi bullsi dosadili više [lol]

hohoh hoh ho

riješio gotovo sve iz portfelja

lijepo je bilo dok je trajalo

sad treba misliti na puricu s mlincima i odojak s jabukom [thumbsup]

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

RRC [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

RRC [thumbsup]

Dobar , ali ti se uvijek uhvatiš skupih dionica. Ima jeftinijih puno bolje.

kupili smo bears

A i ja lovio jučer najviše ERY…etc,ovi bullsi dosadili više [lol]
[/quote]
profit-taking,rekao malo po malo bearsi,uzeo 5% [smiley]

New Report

Close