Tigre,post 30.9.,prati danas igru [cool]
[/quote]
pa moram pratiti kad imam TYP i FAZ…
hehe
[smiley]
imas ti kaj?
[/quote]
ovaj put na vrijeme prodat faz.. [rolleyes]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
@dlelitelju ocjena,pusti si bolje spot moje grupe i stvar Lick it up,pari malo oči(live)! [lol]
…si vidio komada,a poslije mi dođu u back stage baby,@tigre,tokom dana…
UNG [rolleyes]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Nakon skoro 20% rasta, korekcija od 2-3% je poželjna. Ne vidim razlog za kiselo. I dalje ostaje više prostora za rast nego za pad.
I?
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Nakon skoro 20% rasta, korekcija od 2-3% je poželjna. Ne vidim razlog za kiselo. I dalje ostaje više prostora za rast nego za pad.
I?
[/quote]
I šta?Ja sam napisao:"Pratite dolar,ako zatvori iznad 78,25 bit će veselo narednih dana…"
A pošto dolar nije završio iznad 78,25,jer to bi ohrabrilo špekulante da ga opet snažno pogurnu,što bi naravno imalo negativan utjecaj na tržište dionica,odnosno njihov daljnji pad.
Dolar danas ponovno pada a burza raste.
Jednostavno. [rolleyes] [smiley]
"Only dead fish swim with the stream"
– FAZ na 13 $
+ BGZ na 11,10 $
Dao sam ti signal u 16,16 rekao sam da pratiš igru [wink],jedna poruka za ZSE listen Hootie&the Blowfish-Let her cry! [lol]
Ti se očito malo pogubio kad si prodao FAZ na 13 dolara, kad je to bilo, stvarno ti nema premca u budalaštinama.
[/quote]
bio je FAZ jučer na 13
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!