Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

AAPL 4.64 4.08

??????? valjda 298.00$ i – 5,2% ( pob(d)rkao si lončiće … podatke )
[thumbsup]

AAPL 4.64 4.08

[thumbsup]
[/quote]
nisam
to je zarada po dionici a ono pored 4.08 je consenzus

who dares, wins

NQ futures 2061, AAPL 295.53$ dobar …. ko je spominjao danas plakanje ????

zarada je veća od očekivane ali da li će biti dosta da ostane iznad 300 ili ide lagano hlađenje?

who dares, wins

Riješio se AAPL pred kraj trgovanja

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

AAPL 4.64 4.08

[thumbsup]
[/quote]
nisam
to je zarada po dionici a ono pored 4.08 je consenzus
[/quote]

gro ih je oduševljenih ( preveslanih ) na AAPL ,a i na Nasdaq-u . Dugo nije Nasdaq ovako lijepo fijuuuu
40 bodova , a ni AAPL – 5 do 6 % i to još u 10 min ….. [cry] [cry] [cry] [proud] [cool]

Ne bu dobro … sjutra … kad se dojmovi srede i sjednu …oni su uvijek u trendu … jal lupaj ko mutav "gore" ili "dole" …. [cool]

aple ide previše pa mora malo da ohane
Bac sutra? možda on iznenadi jer se šatro svi klone banaka. 33M danas prodano. možda gap na 13$ ?

who dares, wins

hahha u 2 min što inaće u 1 mjesec u đepić …. hvala do groba. Platim misu sutra.

16 point-a razlike Nasdaqa uhvatio x 20$ x broj naloga … ali sutra kad krenu moglo bi biti ružno jako.

meni dosta za 5 min roller coaster-a

http://www.nytimes.com/aponline/2010/10/18/business/AP-US-Earns-Apple.html?_r=1&src=twt&twt=nytimesbusiness
http://www.usatoday.com/money/economy/housing/2010-10-18-bofa-to-resume-foreclosures_N.htm?csp=34money&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+UsatodaycomMoney-TopStories+(Money+-+Top+Stories)
Twitter je zakon za ovo samo treba znati koga pratiti.

who dares, wins

@si vidio Tigre moj ples 1168-1184 se nastavlja,Beach Boysi-surfin’ in USA [cool]

New Report

Close