Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ide to UP – vertikalno

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

angelo*
zakaj se raspravljaš sa velen? i ti valen samnom i njime i tako u krug???
pa nije ovo tema crobex gdje se svi kolju i vrijeđaju..

bilo bi divno, kada bi se mi koji trgujemo na USA (a to je jako mali broj) zajedno surađivao i pomagao si i stavljao svoje analize i raspravljali o njima..

pa nas šaka malog jadnog naroda ne može utjecati na USA niti nas ameri čitaju..pa nije ovo crobex da se nekaj da napraviti..neka panika ili euforija..

eto sukladno tome ja prilažem graf usd..ako sam zajebao u analizi molim na mojem grafu popravite tako da znam za dalje..lp i uživajte

ma kome da stavljas grafove….ovim napuhanim kretenima koji ovdje svracaju i podjebavaju….ili ovi drugi koji se dodju samo pohvalit sa slucajnim pogocima…jer nemaju koga doma davit…..NE ISPLATI SE PROSIPAT ZNANJE
[/quote]

A vidite vi našeg Invertera! Jedan fini dečko, a u šta se pretvorio?! Vidi se da se fura na kolegu DELUX-a koji ga je svojedobno šamarao po forumu da izlazi iz dionice kad vidi da je Inverter kupio.
Samo, Inverter ne zna da nije pametno kopirat druge i njihov stil, a naročito DELUX-a jer ti inverteru nemaš niti znanje niti bilo što drugo da bi mogao copy-paste-at deluxa. Puno bolje ti stoji da, kao nekad, širiš peace po forumu, a ne ovako. Podreži si malo krila da ti ih netko drugi nebi podrezao. [thumbsup]

Tko umre u jesen za njega nema zime

Može danas nafta i ispod 82$ [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Hoh hoh ho
drele
koka kola
hoh hoh ho

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

angelo*
zakaj se raspravljaš sa velen? i ti valen samnom i njime i tako u krug???
pa nije ovo tema crobex gdje se svi kolju i vrijeđaju..

bilo bi divno, kada bi se mi koji trgujemo na USA (a to je jako mali broj) zajedno surađivao i pomagao si i stavljao svoje analize i raspravljali o njima..

pa nas šaka malog jadnog naroda ne može utjecati na USA niti nas ameri čitaju..pa nije ovo crobex da se nekaj da napraviti..neka panika ili euforija..

eto sukladno tome ja prilažem graf usd..ako sam zajebao u analizi molim na mojem grafu popravite tako da znam za dalje..lp i uživajte

ma kome da stavljas grafove….ovim napuhanim kretenima koji ovdje svracaju i podjebavaju….ili ovi drugi koji se dodju samo pohvalit sa slucajnim pogocima…jer nemaju koga doma davit…..NE ISPLATI SE PROSIPAT ZNANJE
[/quote]

A vidite vi našeg Invertera! Jedan fini dečko, a u šta se pretvorio?! Vidi se da se fura na kolegu DELUX-a koji ga je svojedobno šamarao po forumu da izlazi iz dionice kad vidi da je Inverter kupio.
Samo, Inverter ne zna da nije pametno kopirat druge i njihov stil, a naročito DELUX-a jer ti inverteru nemaš niti znanje niti bilo što drugo da bi mogao copy-paste-at deluxa. Puno bolje ti stoji da, kao nekad, širiš peace po forumu, a ne ovako. Podreži si malo krila da ti ih netko drugi nebi podrezao. [thumbsup]
[/quote]
kolega multinick….kakav delux kakvi bakraći….smiri se i malo vise ulozi u znanje ,tehnicka ti bas neide… [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

poceli su nam navraćat gubitnici iz crobija….he he ,,a sto ces…. [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vidim da se otresa na inverteru, to nije i redu [angry]

vidim da se otresa na inverteru, to nije i redu [angry]

gubici ih muce….. [bye] [bye] [bye] [lol] [lol] [lol]

banke tonu kao sidra..

tehnika razvaljuje..

energija u banani..

sp već dva mjeseca raste dok banke padaju…može li se tako nastaviti i do kada…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

FAZ FAZ
hoh
hoh
ho
what a beautifull day
[wink]

BAC -4%
JPM -4%

US Consumer Sentiment Dips to Weakest Level Since July

Nije dobro nije nije….. [cry]

Joj kako puše iste fore ovi Jenkiji [lol]

New Report

Close