Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Boli me salgija, nemam FAZ…nisam ga nikako niti kupovao..

Pamtno ste ste postupili.
[/quote]

kolega gonza,

pa dajte covjeku savjetujte kupnju FASa …
zasto ste skromni???
[smiley]
[/quote]

Savjete ne tražim od vas niti bih vam ih dao. [lol]
[/quote]

ma ne od mene savjeti,
kolega gonzsa se raspistoljio pa reko da ga malo ohrabrim da bude jos zesci…

Pozdrav iz Zuricha
[/quote]
Kaže mi moj camp da njega nitko ne šljivi na fraud street-u [lol]

Kažu da više vole nekog Gajtnera od Gartlija barem još desetak dana za toping proces [proud] [huh] [undecid]

Kažu da više vole nekog Gajtnera od Gartlija barem još desetak dana za toping proces [proud] [huh] [undecid]

ima signala za pad.
rsi otpor,
gartley…
neg divergencije…

vidit cemo

ima signala za pad.
rsi otpor,
gartley…
neg divergencije…

vidit cemo
[/quote]
Evo i ja sam jutros malo pratio CNBC i stvarno očekuju FAZ na 6 dolara ja sam mislio da se kolega gohiza zeza ali jutros su to ponovili i to više puta, moglo bi biti masakra [lol]

@ Tigre,ja u kope ti u špade,ja ću danas bullsima s guštom uvaljati ne brini se [lol]

Evo i ja sam jutros malo pratio CNBC i stvarno očekuju FAZ na 6 dolara ja sam mislio da se kolega gohiza zeza ali jutros su to ponovili i to više puta, moglo bi biti masakra [lol]

Hahhaha, dobar ti data feed (TV) .. evo da ne znaš koliko je FAZ sad trenutno … ne javljaju na TV .
Kako li samo trguješ ??? na radio ili mobitel ili ono kako svi znamo ovdje LKPC i INA pa pati do daljnjeg.
Kupi veči radio za bolji data feed i veći teniski reket za antenu.

@ Tigre,ja u kope ti u špade,ja ću danas bullsima s guštom uvaljati ne brini se [lol]

zanimljivo je da se na ovoj temi svi od srca smiju…

i bullsi i bearsi…

netko ce sigurno dobiti po repu.

ja sam Bear u svakom slucaju.

Danas bi FAZ mogao i preko 3% dole, neće biti lijepo onima u FAZ-u, masakar se sprema, Srebrenica je mila majka šta se ovdje očekuje [bye]

Danas bi FAZ mogao i preko 3% dole, neće biti lijepo onima u FAZ-u, masakar se sprema, Srebrenica je mila majka šta se ovdje očekuje [bye]

od kojeg broja ???? a, budale , evo kad već ne znaš vidi kako treba da izdleda da trguješ u Americi… zato se sakrij u mišju rupu …lažljivće.

Bid – ti je kupnja , Ask – prodaja pitaj da ti objasne.

Evo upravo sad na CNBC kažu da je 6$ sigurno do kuda će FAZ pasti, ja svoj nalog povlačim i stavljam ga na 1,99$ [cry]

kupio sve zalihe crnih očala sto ih nose spašeni rudari
kad nejde sa dionicama prebacujem se na optiku
pofuk

Nije dobro za vlasnike, ne, ne, ne, ne
Pre-Market Real-Time: 11,91 -0,31 (-2,54%)

New Report

Close