Bull/Bear ratio 1,61 [yawn],bullsi odmaramo se malo zar ne,sretan dan Neovisnosti!!!
A I danas odmaramo jer smo se jučer umorili bullsi [wink]
Tri slova da zapamtite – TLH, a još se stignete ukrcati u ponedjeljak
Tri slova da zapamtite – TLH, a još se stignete ukrcati u ponedjeljak
iShares Barclays 10-20 Year Treasury Bd (TLH)
Top 10 Holdings (87.16% of Total Assets)
Company Symbol % Assets
United States Treas Bds 5.5% N/A 10.90
United States Treas Bds 6.25% N/A 7.42
United States Treas Bds 6.25% N/A 5.49
United States Treas Bds 6.375% N/A 7.02
United States Treas Bds 6.5% N/A 10.43
United States Treas Bds 6.625% N/A 7.17
United States Treas Bds 7.25% N/A 3.63
United States Treas Bds 7.625% N/A 8.13
United States Treas Bds 7.875% N/A 16.61
United States Treas Bds 8% N/A 10.36
Da uđem u long u US Treasury? Misliš da je to dobra ideja?
No no no [lol]
Da proučiš TLH.TO,, pardonček [thumbsup] pa onda odlučiš……….
No no no [lol]
Da proučiš TLH.TO,, pardonček [thumbsup] pa onda odlučiš……….
Aha…pa onda nazovi TO pravim imenom….
PS
Lithium rules [thumbsup]
mjesec dana si na krivoj strani trzista…i kad konacno docekas promjenu trenda….bit ce ….JESAM VAM GOVORIO [lol] [lol] [lol]
[/quote]
pa sta da radim kad se FAZ ne mice sa 12,50???????????
[/quote]
Pa nisu se sve budale ukrcale u FAZ još zato i ne pada tako strmoglavo, tek su oni najveći luzeri i neznalice kupili, kad se ukrca preostala ekipa slijedi strmoglavi pad a neki nikako sa shvate da je tržište u bullu, shvatiće kad budu nosali šuplje gaće na štapu.
[/quote]
je kolega, priznajem največa sam budala i ukrcao sam se u Faz. Buduči ste veliki znalac za burzu, recite mi na koliko ste ušli u FAS? Do kuda će S&P? Stvarno ja ne znam i ne mogu bez Vas. Vjerojatno ste head manager u Goldman S.
kako indeksi rastu to je nevjerojatno
posatli su imuni na pad
ne daju ni 0,0000001% volje za pad
samo rast, rast i rast
mjesec dana si na krivoj strani trzista…i kad konacno docekas promjenu trenda….bit ce ….JESAM VAM GOVORIO [lol] [lol] [lol]
[/quote]
[/quote]
Pa nisu se sve budale ukrcale u FAZ još zato i ne pada tako strmoglavo, tek su oni najveći luzeri i neznalice kupili, kad se ukrca preostala ekipa slijedi strmoglavi pad a neki nikako sa shvate da je tržište u bullu, shvatiće kad budu nosali šuplje gaće na štapu.
[/quote]
je kolega, priznajem največa sam budala i ukrcao sam se u Faz. Buduči ste veliki znalac za burzu, recite mi na koliko ste ušli u FAS? Do kuda će S&P? Stvarno ja ne znam i ne mogu bez Vas. Vjerojatno ste head manager u Goldman S.
[/quote]
Nisam ni sumljao da ste se vi ukrcali [lol]
Ja sam sa FAS-om u plusu 5% i ne prodajem dok ne budem 20% u plusu, do tada će te vi biti u minusu oko 40% [lol] [angry]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nisam ni sumljao da ste se vi ukrcali [lol]
Ja sam sa FAS-om u plusu 5% i ne prodajem dok ne budem 20% u plusu, do tada će te vi biti u minusu oko 40% [lol] [angry]
[/quote]
može! Hvala na tom insajderu. Kako je u Pločama? Sunčano?
kako sve raste